Urmează, în curând, tradiționalele mele articole cu idei de cadouri de Crăciun (nu vă faceți griji, nu vă las fără inspirație). Până atunci, însă, am strâns laolaltă toate resursele de idei de cadouri din anii trecuți.

Voi începe cu articolul meu preferat: idei de cadouri handmade. Pe care să le faceți voi, adică. Nu vă faceți griji, am împărțit cele 20 de idei de cadouri în 4 categorii (”Două mâini stângi”, ”O mână stângă”, ”O mână dreaptă”, ”Două mâini drepte”).

În imagine: bombe de baie efervescente, în formă de omuleți de turtă dulce.

Aveți un buget mai permisiv anul acesta de Crăciun sau vreți să faceți un cadou de neuitat? Am câteva sugestii de cadouri rafinate, de păstrat o viață.

Printre ele: un stilou identic cu cel folosit de președinții de la Casa Albă, cutii de ceasuri din piele sau fulare din cașmir.

În imagine: o eșarfă de mătase Flowers Whispers de la Marie Nouvelle.

Pentru prietenii pasionați de călătorii, am strâns câteva idei de cadouri aici, de la huse de troler, la cutii de bijuterii pentru voiaj sau espresoare portabile. Din păcate majoritatea au devenit sold out între timp, dar cu siguranță vă vor inspira pentru alte cadouri.

În imagine: husă pentru troler Hokusai

Dacă vreți să faceți un cadou unui adult cu suflet de copil sau unui copil, dar de care să se bucure și adulții, am și un articol cu cadouri de Crăciun perfecte și pentru adulți și pentru copii.

În imagine: un set creativ de la Cosânzeana.

Aveți un buget limitat de Crăciun, dar tot vreți să luați ceva simpatic? I got you covered. Am un articol despre idei de cadouri pentru femei sub 50 de lei, dar care par mult mai scumpe. Și, de asemenea, un articol cu cadouri de Crăciun pentru bărbați sub 50 de lei.

Sigur, trebuie să țineți cont că articolele respective au fost scrise acum 4 ani, ceea ce înseamnă că, din păcate, prețurile respective nu mai sunt valabile.

{“key”:”al1″}

În imagine: roller facial și gua sha din cuarț roz.

Pentru prietenele fițoase, care au de toate, am venit cu 20 de idei de cadouri super simpatice de la produse de beauty (mai mult sau mai puțin utile), la platouri din pietre semiprețioase sau imprimante mobile.

În imagine: un ruj care își schimbă culoarea în funcție de ph-ul și temperatura buzelor.

Hipsterilor le-am dedicat cel mai amplu articol de până acum, cu 60 de idei de cadouri. De la produse de beauty, fashion, home deco și până electronice cu look retro, nu cred că puteți da greș cu aceste idei.

În imagine: aparat foto Diana F+.

Recunoașteți: de cele mai multe ori este mai greu să-i cumperi un cadou de Crăciun unui bărbat decât unei femei. Pentru o femeie, e suficientă o lumânare parfumată sau o bijuterie deosebită. Bărbații, în schimb, ne dau bătăi de cap în fiecare an.

Ei bine, poate găsești ceva printre aceste 20 de idei de cadouri simpatice pentru bărbați.

În imagine: boxă wireless care levitează.

La final, dar poate cele mai importante, am strâns aici 12 idei de cadouri de Crăciun de la tine pentru…tine. Pentru că tu meriți la fel de multă dragoste din partea ta ca cea pe care o dai celor din jur.

Ah, și era să uit! Am și un articol cu peste 20 de idei de ambalat cadouri, dacă vreți să faceți senzație încă dinainte ca destinatara/ul să-și deschidă supriza. 🙂

În imagine: ambalaj de cadouri cu ilustrații. 

Ne recitim în curând cu ideile de cadouri de Crăciun pentru 2022. 🙂