Ce îi iei cadou fetei care are totul? Am încercat să răspund la întrebarea asta cu 20 de sugestii de obiecte, unele utile, altele doar frumoase. Spor la cumpărături, vă garantez că fițoasele din viața voastră o să fie fericite. 🙂

Ruj care își schimbă culoarea în funcție de PH-ul pielii

OK, probabil prietena voastră are ultimul ruj de la Chanel, dar are un ruj care își schimbă culoarea în funcție de PH-ul și temperatura buzelor? Care mai e și transparent și conține flori în interior? 😀 La un preț foarte accesibil, îl găsiți pe Amazon, dar și pe acest site. Iar aici puteți vedea un beauty blogger demonstrând efectul său.

Cafea cosmică

Pentru fițoasele iubitoare de cafea din viața voastră, o recomandare descrisă ca ”super rară” și ”mai mult decât organică”: Biodynamic Coffee of the Cosmos. Ceea ce face această cafea ”cosmică” e faptul că procesul de plantare, udare și culegere a boabelor respectă…calendarul astrologic. Nu e și udat cu lacrimi de lame virgine, dar hei, nimeni nu e perfect.

Mini uscător de unghii

Ce poate fi mai simpatic decât un inorog care-ți suflă aer peste unghii să ți le usuce? Poate o maimuțică? Orice ați alege, prietena voastră cu manichiură impecabilă va fi, cu siguranță, amuzată.

Jeleuri cu Prosecco

Dacă aveți în cercul de prieteni o amatoare de Prosecco și de dulciuri, o idee simpatică de cadou pot fi aceste jeleuri infuzate cu Prosecco. Sau, dacă ați intrat în spiritul DIY de care vă povesteam zilele trecute, puteți încerca voi să faceți voi jeleuri cu Aperol și Processo homemade.

Bad Girls Throughout History

Cine s-o impresioneze pe prietena voastră de neimpresionat dacă nu cele mai badass femei din istorie? Bad Girls Throughout History: 100 Remarkable Women Who Changed the World este o carte cu ilustrații superbe și texte inspiraționale despre femei care au revoluționat lumea și au schimbat regulile jocului. Bonus: cartea va arăta excelent pe orice măsuță de cafea și în orice poză pe Instagram. 🙂

Pătură-sirenă

Cadoul perfect pentru o iubitoare de film, care adoră serile leneșe pe canapea, pătura-coadă-de-sirenă îi va aminti prietenei voastre de Ariel. Găsiți zeci de variante pe Amazon (în medie între 20 și 30 de dolari) sau una puțin mai scumpă la noi.

Agenda Wake Pray Slay

Vândută pe site-ul Reginei (mă refer, bineînțeles, la Beyonce, nu la Elisabeta), agenda Wake Pray Slay va face, cu siguranță deliciul oricărei prietene pasionate de organizare. Și hei, dacă agenda asta e suficient de bună pentru Beyonce, e suficient de bună pentru oricine! 😀

Greutăți pentru mușchii… pelvieni

Așa cum spunea memorabila Samantha în Sex & The City, e important să faci exerciții Kegel, nu doar pentru a avea orgasme mai puternice, ci și pentru a preveni probleme care apar după o anumită vârstă (cum ar fi incontinența urinară). Ei bine, ultima fiță în domeniu sunt greutățile pentru mușchii pelvieni. Din silicon și testate dermatologic, pot fi simple, duble sau chiar cu vibrații. Le găsiți și la noi. Un editor Cosmo a povestit cum a fost experiența ei cu aceste greutăți pentru zonele intime. 🙂

Lampă LED/ Lampă neon sign

Dormitorul prietenei voastre fițoase nu e în trend fără o lampă de veghe flamingo sau inorog. Sau, și mai bine, îi puteți face cadou o lampă neon sign sub formă de flamingo sau care formează cuvintele lit, slay sau you glow girl.

Rainbow Bracelet Flask

Chestia asta e atât de genială, încât aș fi vrut s-o inventez eu! Vă spun doar atât: o ploscă sub formă de brățară supradimensionată, foarte stylish! Cadoul perfect pentru prietena fashionistă care trebuie să treacă printr-o cină acasă la părinții lui, o ședință lungă și plictisitoare, un curs sau orice alt eveniment unde nu se servesc cocktailuri (sigur, conține doar aproximativ 2 shot-uri, dar hei, decât nimic…). Vine într-o multidudine de culori, inclusiv rose gold, negru, auriu, argintiu și curcubeu.

Sticlă de apă S’well

Știți sticlele de apă clasice, transparente? Și vă așteptați ca în 2017 prietena voastră fițoasă să mai bea apă din ele?! Orice fată cu pretenții vă poate spune că o hidratare corespunzătoare se realizează numai din sticlele de designer, din oțel inoxidabil S’well.

Set Gourmand Tous Les Nuits

Setul Gourmand Tous Les Nuits este cadoul perfect pentru o prietenă workaholică, ce are nevoie să se relaxeze cu stil. Parfumul de trandafiri și trestie de zahăr îi va ridica moralul la birou, în timp ce masca de față, lumânarea și chibriturile o vor aștepta seara, acasă.

Carcasa cu iluminare pentru selfie-uri

Prietena fițoasă și pasionată de Instagram va avea de-acum selfie-ul perfect în orice condiții de luminozitate, datorită unei carcase speciale pentru telefon. Kim Kardashian, regina neîncoronată a selfie-urilor (și autoarea cărții ”Selfish”) o folosește. Nu cred că există un argument mai bun.

Platou pentru brânzeturi din agat

Puține lucruri spun ”fiță” mai bine decât un platou de brânzeturi dintr-o piatră semiprețioasă. Cu opțiuni precum cuarț alb, roz, agat sau ametist, sunt convinsă că orice prietenă, oricât de fițoasă ar fi, va fi dată pe spate. 🙂

Difuzor de uleiuri esențiale 3D Led

Apuse sunt vremurile în care pentru a te relaxa era suficient să aprinzi o lumânare parfumată sau să pui puțin ulei esențial într-un vas din ceramică/porțelan. Ultima fiță în domeniu este difuzorul de uleiuri esențiale cu efecte LED holografice. Găsiți și la noi câteva versiuni mai puțin SF, dar la fel de fancy.

Boxă wireless waterproof

Cel mai nimerit cadou de Crăciun pentru prietena fițoasă care adoră să facă dușuri lungi și să asculte muzică e o boxă wireless waterproof. Găsiți sute de variante pe Amazon și pe toate site-urile de gadget-uri de la noi.

Saună facială

Pentru prietena pasionată de beauty, o saună facială care-i curăță și hidratează tenul, în timp ce-i ofer clipe de relaxare, e un cadou ideal. De la 55 de lei variantele cele mai ieftine, până la 400 de lei variantele digitale, cu funcții de aromaterapie (în caz că nu i-ați luat deja difuzorul de uleiuri esențiale de mai sus), cu siguranță veți găsi o variantă pentru orice gust pe emag, evomag sau shopmania.

 

Pick-up cu bluetooth

Cu greu ați putea găsi un cadou mai cool sau mai fițos pentru o iubitoare de muzică decât acest pick-up cu aspect vintage, adăpostit într-o carcasă în culorile curcubeului, cu efect holografic. Mai aveți nevoie de câteva vinyl-uri retro și aveți toate premizele pentru o seară perfectă. 🙂

Lacrimi de inorog

Aperol? Prosecco? Șampanie? Toate sunt passé pe lângă această băutura de o fițoșenie maximă: lacrimi de inorog. Ce conține, mai exact? Un amestec de gin și lichior plus particule de argint comestibile, care îi dau un aspect iridiscent. N-ai cum să nu impresionezi cu o astfel de băutură! 🙂 Am găsit-o pe Amazon și la noi: aici și aici.

Imprimantă mobilă pentru Polaroid

Dacă este o fițoasă care se respectă, prietena ta are deja un aparat foto Polaroid. Du-i pasiunea pentru fotografii la nivelul următor, cu o imprimantă mobilă pentru aparatul ei. Am găsit variante pe Amazon, dar și la noi.