Despre Inoza

Mă găsiți la inoza [punct] ro [at] gmail [punct] com. 🙂

***

”Inoza e genul de blog pe care ai vrea să îl vezi transformat într-o carte.” (Diana S.)

”Inoza = my all-time favorite blog. În toți cei 8 ani de când l-am descoperit, n-am găsit altul mai fain.” (Anca B.)

✏ ”Un lifestyle bible pragmatic, amuzant, educativ și implicat.” (Cătălina P.)

”Inoza e un blog spumos, de care devii dependent imediat.” (Christina A.)

”Scrie cu atât de multa pasiune, atât de cald și amuzant și argumentat și relatable, că n-ai cum să nu te îndrăgostești.” (Diana B.)

”Funny, classy-chic și honest-friendly. Rămâi pentru mine un mix tandru între Holly Golightly și Bridget Jones.” (Mădă O.)

”Inoza funcționează ca un spațiu de relaxare, de recompunere după ce te-ai descompus într-o zi de lucru. Inoza mă face să râd, mă binedispune, este ca o piesă de teatru de comedie în continuă desfășurare.” (Oana C.)

”Inoza este un “loc” unde te bucuri, te amuzi, râzi, plângi, înveți, testezi – unde totul este scris frumos, cu talent, cu autoironie, cu amuzament.” (Gabriela P.)

”Ador blogul ăsta. Pur și simplu îl ador. Inoza scrie absolut superb, simplu, firesc și cu foarte mult umor și autoironie. Fără înflorituri penibile, fără ipocrizii, fără aroganță. Mă binedispun întotdeauna atunci când îi citesc vreun articol și, mai important decât atât, îmi dă cumva speranță. M-a făcut și să plâng, e adevărat, dar o apreciez cu atât mai mult din cauza asta.” (Corina S.)

”Inoza e un Bridget Jones Diary, doar că al unei fete smart, în ton cu vremurile și cu tot ce se întâmplă acum, aici.” (Cristina S.)

”Dintre toate blogurile pe care le citesc cu plăcere şi cu drag, e unul care, de când l-am descoperit, n-a mai fost detronat de altul în preferinţele mele. Nu e un blog literar, dar fata ar putea scrie şi literatură; nu e un jurnal, deşi are multe elemente autobiografice şi detalii destul de personale; nu e un blog jurnalistic, informativ, deşi autoarea e ziaristă de formaţie. Daţi un click şi nu vă limitaţi la un singur post. Luaţi-le la rând, pe categorii sau pe luni. După 3-4 articole, sigur o să înţelegeţi ce-am vrut să spun.” (Simona T.)