Da, pe tine. 🙂
De obicei, atunci cand scriu pe blog folosesc persoana a II-a plural: va povestesc, va amuz, va impartasesc.
De data aceasta, insa, ma adresez chiar tie. Da, tie care citesti textul acesta in metrou, de pe Smartphone, la birou, de pe calculator, acasa, de pe laptop sau pe plaja, de pe o tableta (you lucky bastard, in cazul asta 🙂 ).
Nu conteaza daca imi citesti blogul de la inceputuri sau l-ai descoperit pe parcurs, nici daca mi-ai lasat un comentariu si ne-am imprietenit pe Facebook sau, dimpotriva, ai stat in umbra in tot acest timp.
Daca ne cunoastem deja, m-as bucura tare mult sa te revad. 🙂  Daca inca nu ne-am intalnit, mi-ar placea sa o facem, pentru ca sunt foarte curioasa sa aflu mai multe despre tine.
Si ce alt cadru ar fi mai potrivit pentru o intalnire cu tine si cu celelalte cititoare/ceilalti cititori Inozza, decat o dupa-amiaza lenesa de sambata, in jurul ore ceaiului, in fata unor cani aburinde? 🙂
Prietenii de la In Casa ne-au pus la dispozitie toata casuta lor minunata sa ne lungim la povesti si ne ofera o cafea din partea casei. Tu nu trebuie sa vii decat cu pofta de ras si de povestit.
Ne vedem, asadar, sambata, 7 aprilie, la ora 5, In Casa. Mai jos ti-am pus si o mica harta sa te ajute la orientarea in spatiu (si poti sa o suni pe Lia – 0743.060.669 – pentru indicatii).
Alaturi de noi vor fi Andressa si cititorii ei, asa ca daca esti timid/a, poti oricand sa te pierzi printre oameni (cum planuiesc sa fac si eu, de altfel, shhhh), sau, dimpotriva, poti sa profiti de prilej sa iti maresti cercul de prieteni. 🙂
Nu exista limita de locuri, dar daca te hotarasti sa vii (tare m-as bucura!), te rog sa-mi spui intr-un comentariu la acest post sau pe mail/Facebook, ca sa stie Lia cati musafiri ii vin in vizita. 🙂
Ne vedem sambata! Abia astept! 😀  
Sursa foto: Sara Olmos