Pentru că în presă joburile sunt mai rare decât filmele în care Angelina joacă bine, iar pentru PR nu sunt suficient de kosher, am ajuns la două opţiuni profesionale cel puţin bizare la prima vedere, dar care mă atrag inexplicabil.

Prima este aceea de wedding planner. Ok, admit it, câte dintre voi nu s-au visat în pielea lui Mary Fiore, the control-freak-always-on-top-of-her-game-wedding planner din filmul al cărui nume trădează jumate’ din mister: The Wedding Planner? Da, ştiu că filmul a fost slăbuţ. Da, ştiu că atracţia dintre Jennifer Lopez şi Matthew McConaughey e aceeaşi dintre o veioză şi un rântaş, dar pe mine mă fascina jobul ei.

Cum e oare să ai ca sarcini de serviciu să organizezi o petrecere a burlacilor, să comanzi torturi sau aranjamentele florale şi să participi (aproape) în fiecare weekend la câte o nuntă? Fabulos, în mod cert! 🙂 Deşi am văzut anunţul cu jobul de câteva zile, încă nu mi-am trimis aplicaţia. I mean, sunt 500 de contra-candidaţi. O să trebuiască să mă gândesc la ceva really, really slick să mă aleagă pe mine.

Hm…ştiu ce fac. O să mă uit (în scopuri inspiraţionale, of course!) încă o dată (în unele cazuri a 6-a sau a 7-a) la My Best Friend’s Wedding, Father of the Bride, 27 dresses, Runaway Bride, Bride Wars, My Big Fat Greek Wedding, Made of Honor sau la alte câteva zeci dintre comediile mele preferate care au ca temă nunta. Mă sacrific pentru viitorul carierei, daaa?! 😛

Enough about weddings, însă. Al doilea job sună la fel de fabulos, îţi asigură o ascensiune rapidă , implică un salariu super ok, călătorii zilnice în interes de serviciu şi e învăluit într-o aură de sexyness (meritată, pe alocuri). I hereby present you….tadada….dada…the flight atendant. Sau stewardeza, între noi fie vorba. O să fiu ca Gwyneth în View from the Top! Ok, mai puţin părul blond. Şi picioarele super-lungi. Şi silueta fără cusur. Şi boyfriendul hot. Şi…ok, poate n-o să fiu chiar ca Gwyneth. Dar aţi prins voi ideea.

Cât despre job description, am cam 80% acoperit. Am peste 1.60, vorbesc engleza fluent şi ca bonus am şi cursuri de prim-ajutor la activ. Ha! (care e emotioiconul ăla care ridică sprânceana arogant, huh?). Nu prea am eu experienţa în client service, dar n-o să las un fleac ca ăsta să mă împiedice. Bineînţeles, n-am de gând să ies la pensie de aici. M-am gândit că mi-aş putea petrece următorii 1-2 ani în aer, până trece criza, se potolesc spiritele şi le vine ăstora din presa feminină mintea la cap. Asta dacă o să mai existe glossy-uri până atunci. :))

Ce zice vox populi? Aţi avea mai multă încredere să vă puneţi nunta sau siguranţa aeriană în mâinile mele? :))