Roblogfest nu e ca Blog The Theatre, pe principiul bine-cunoscut “iarna nu-i ca vara”.

V-am rugat sa ma votati (cu demnitate, daaaa?! :D) la Blog The Theatre, pentru ca aflasem despre concurs si nominalizarea mea in ziua respectiva, eram foarte entuziasmata si perspectiva mi se parea too good to be true (aici am avut dreptate :D).

Roblogfestul e alta mancare de peste. Bineinteles, faptul ca m-ati nominalizat si ca mi-ati trimis mailuri pentru a ma incuraja sa particip (si va multumesc pe aceasta cale, Andra, Sebi, Razvan si Alexandra) ma umple de bucurie. Sunt foarte fericita sa stiu ca you care about me si ca va place Inozza (cu bunele si relele ei).

Daca as castiga un premiu (nu la categoria “cel mai bine scris blog” sau “cel mai bun blog”, pentru ca nu-s absurda) pentru “cel mai bun blog personal”, as fi really, really proud and happy si probabil mi-as atarna diploma deasupra articolului din EVZ “Inteligenta sta in solduri”.

Dar din experienta anului trecut, am invatat ca, to fairly put it, nu am nicio sansa 😀 Categoriile unde figureaza acum Inozza sunt foarte curtate de bloggeri waaaaay more popular than me, cu mult mai multi sustinatori si sanse inzecite.

Insa pentru ca frumusetea unei curse nu sta in a o castiga, (God is my witness ca m-am inscris la multe curse in care, concurand singura, am iesit pe locul doi) si pentru ca pe site-ul Roblogfest scrie clar “decizia comunitatii este ca orice blog inscris sa participe indiferent de dorinta proprietarului”, I guess I’m in :)))

Asadar, de pe 14 februarie, puteti vota Inozza la oricare dintre categoriile la care este inscrisa, facandu-va un cont pe Roblogfest.

Sa vedem ce-o sa iasa, ca sa zic asa 🙂