Prea mult timp fara consultarea publicului cititor = iz de monarhie absolutista. Asa ca profit de ocazia acestui prilej sa va cer parerea intr-un sondaj de opinie.

Avand in vedere ca lumea intra prea des pe blogul in chestiune in cautare de informatii pe care nu le dezbat aici, propun o re-branduire a Inozzei.

Avem un blog. Ce-i de facut?

Ca urmare a cautarilor care conduc catre acest paradis al pluralitatii tematice, propunerile sunt urmatoarele:

A. Blog de diete si wellness (fac si eu un ban din reclame la creme anticelulitice pe baza de secretii de melci si lumea devine in mod cert un loc mai bun)

B. Blog de barfa (nu mai cumparati Libertatea, Zau! sau Atac, nu va mai uitati la OTV, va spun eu tot. Din surse sigure)

C. Blog cultural (desi ar necesita un efort prea mare si exista deja tentative de acest gen pe piata)

D. Blog al culelii absolute. (Va spun ce statusuri sa va trageti, cu ce replici sa va agatati perechea perfecta, unde sa va faceti veacul ca sa fiti considerati nu doar underground, ci chiar subsol-ari, ce toale puneti pe voi si cum sa obtineti efectul de fard natural si simplu in doar 3 ore)

E. Varianta la alegera publicului (o posibilitate fiind si scrierea unui blog in paralel cu acesta, si pastrarea acestui spatiu inozzic).

Astept sugestiile voastre inspirate si pozitive.