De câteva zile, părul meu mi se pare o claie diformă şi hopelessly stufoasă. Celebra Hermione Granger e (şi la propriu şi la figurat) copil mic pe lângă mine. Vă daţi seama, bineînţeles, că nu mai pot folosi nici măcar liniştitoarea urare “Nouă să ne stea bine părul!”.

Am insomnii crunte, ard cabanosul până îl fac scrum şi beau ceaiul clocotit. Încep ziua cu acelaşi chef de viaţă pe care-l aveau, probabil, şi sclavii din galerele romane. Nu mai zâmbesc atunci când văd bebluşi gângurind fericiţi în cărucioare. Mi se par doar nişte mici bombe biologice, dotate cu prea multe orificii de evacuare a diverselor substanţe.

Am încercat fel şi fel de metode de “restabilirea a echilibrului cu eul meu profund”. Am început să îmi perii părul înainte de culcare, doar-doar s-ar remodela. Am schimbat cabanosul pe crenvuşti şi ceaiul pe Inka. Nimic. Sunt tot un mic pachet de irascibilitate cu păr electrizat.

Asta până acum câteva clipe când…s-a produs una dintre acele măreţe şi nebănuite luminări. M-am uitat (după multă vreme) pe trafic.ro, ca să descopăr stupefiată că sunt la două poziţii distanţă de celebra vrăjitoare Rodica, fiica şi mai celebrei Mama Omida, sfătuitoarea şi mai celebrei Elena Ceauşescu, soţia şi mai celebrului Nea Nicu.

Dacă încă respiraţi normal şi nu aţi avut un atac de bilă, nu-mi înţelegeţi disperarea cruntă. Hellloooooooo!!! People!!!! Întreg bioritmul mi s-a dat peste cap, nu reuşesc să-mi regăsesc ritmul cotidian, mâncarea mi-e fadă şi nopţile albe. Încă nu vă este clar? Sufăr doar din cauza curiozităţii voastre debordante de a vedea ce mai debitează inozza azi. Încă cinci curioşi ca voi şi…hasta la vista cu mine! Needless to say că nu vreau să mă pun cu cea care are “harul si puterea de a manipula cele mai puternice si complexe ritualuri de magie alba din tara si din Europa. Rodica Gheorge este singura vrajitoare din Romania care a aparut pe cele mai mari posturi de televiziune din tara si strainatate, fiind singura recomandata de toate canalele mass-media.”

Aşa că, pe această cale, lansez un apel umanitar. Cei care vreţi şi puteţi să mă ajutaţi, vă rog să nu-mi mai citiţi blogul individual. Vă rog, dacă nu este prea mult, să vă grupaţi în adunări, pe care, cu permisiunea voastră, le vom numi “inozzice”, pentru a reduce numărul de vizitatori pe care umilul meu blog îi are. Deja un suflet caritabil a declarat oficial că a plecat din rândurile noastre, ocazie cu care îi mulţumesc pentru înţelegere.

Cred că e inutil să adaug că gestul vostru vă poate readuce norocul în afaceri, fericirea în viaţa amoroasă, vindecarea de farmece şi dezlegarea de numeroase boli, a căror tămăduitoare faimoasă este vrăjitoarea Rodica: “Epilepsia, Alchoolismul, Impotenta, Depresii, Frica si altele”.

Aşa că…ignoraţi-mă cu încredere. Viitorul (meu şi al vostru) sună bine.