Cel mai frumos cadou de Crăciun este să fii împreună cu cei pe care îi iubești. Al doilea cel mai frumos cadou este o lumânare LUX OBSCURA. 😀

***

În februarie am lansat prima colecție de lumânări cu pandantive LUX OBSCURA, numită Crystals. A fost atât de iubită încât a devenit sold out până să apucăm să ne dezmeticim.

De atunci și până acum am primit, probabil, sute de mesaje în care eram întrebate când refacem colecția. Azi pot să vă răspund, în sfârșit, nu doar că am refăcut colecția Crystals, ci am și îmbogățit-o cu 3 cristale semiprețioase și 5 parfumuri noi. ❤️

Am folosit, ca și până acum, doar ceară de soia 100% naturală, fitiluri din bumbac și parfumuri special create pentru ceara de soia.

Lumânările sunt turnate în pahare de 200 de ml și au un timp de ardere de aproximativ 30-35 de ore.

Până este gata site-ul (pentru că vom avea unul, yaay!), primim comenzile voastre, ca și până acum, la adresa luxobscura.candles@gmail.com. 🙏

Un detaliu important: imaginile sunt cu titlu de prezentare. Cristalele sunt naturale și unice, astfel încât formele și nuanțele acestora pot diferi. În asta constă, de altfel, și frumusețea lor.

Iată și care sunt lumânările din colecția Crystals cu care sperăm să vă răsfățați (pe voi sau pe cineva drag) de acest Crăciun:

NEW BEAUTIES
Ad Astra (To The Stars) – SOLD OUT

O lumânare cu un pandantiv din piatra lunii, cristalul noilor începuturi. Am creat-o pentru visători, for the movers and shakers, pentru cei care se încăpățânează să creadă în visurile lor.

În cristaloterapie se consideră că piatra lunii aduce echilibru, inspirație și succes și ajută la îndeplinirea țelurilor și a visurilor.

Parfum:

Iasomie, cașmeran (Cashmere wood), ambră. Aș descrie parfumul acestei lumânări ca ”o explozie de flori în spațiul cosmic”. Nu știu cum să reprezint altfel combinația dintre notele florale fresh, cele calde de ambră și cele intense și unice de cașmeran (un ingredient sintetic folosit în industria parfumurilor de lux, comparat ca prețiozitate cu cașmirul, de unde și numele).

Spero Meliora (I Hope For Better Things) – SOLD OUT

O lumânare cu un pandantiv din lepidolit, cristalul pentru speranță în vremuri întunecate. Am creat-o special pentru cei care au trecut prin momente dificile în 2020: să le amintească că vor veni și vremuri mai bune.

Potrivit cristaloterapeuților, lepidolitul (un cristal absolut superb) calmează și ajută în perioade cu multe provocări sau schimbări.

Parfum:

Verbină, mandarine satsuma, bambus. Este un combinație olfactivă relaxantă și revigorantă, care îți va aminti de interiorul unui spa de 5 stele.

Nosce Te Ipsam (Know Yourself) – SOLD OUT

O lumânare cu un pandantiv din lapis lazuli, piatra înțelepciunii și a adevărului. L-am creat pentru oricine are nevoie să-și (re)descopere frumusețea și forța interioară.

Printre numeroasele beneficii ale lapis lazuli (unul dintre cele mai frumoase cristale din lume, după părerea mea) se numără faptul că te ajută să te cunoști mai bine, să știi ce vrei și ce meriți. Și să nu accepți mai puțin.

Parfum:

Osmanthus, frezii, patchouli. E un parfum floral și sofisticat, care are la bază florile de osmanthus, de o frumusețe olfactivă rară. Deși prea puțin cunoscute în Vest, în Orientul Îndepărtat florile de osmanthus sunt foarte apreciate pentru parfumul lor complex: o combinație onctuoasă de piersici, prune, caise și chiar….violete.

Vive Ut Vivas (Live Life To The Fullest) – SOLD OUT

Am mai folosit ochiul de tigru (un cristal pe cât de frumos, pe atât de apreciat) în colecțiile trecute, dar n-am simțit că i-am găsit cu adevărat exprimarea perfectă, până acum.

Am creat, așadar, Vive Ut Vivas (în traducere literală: ”Live So That You May Live”), deoarece se consideră că ochiul de tigru te încurajează să-ți găsești forța interioară și voința, astfel încât să-ți trăiești viața din plin.

Parfum:

Cireșe, scorțișoară, migdale. Poate nu un parfum pe cât de ”exploziv” te-ai fi așteptat, având în vedere numele lumânării și semnificația cristalului. L-am ales însă pentru aroma de cireșe care dau în pârg și pentru simbolistica acestora: plenitudine, bucurie, huzur. Ca o viață trăită din plin. 🙂

CLASSIC BEAUTIES, NEW PERFUMES
In Omnia Paratus (Ready For Anything) – SOLD OUT

O lumânare cu un superb pandantiv din malachit, un cristal care încurajează schimbarea și asumarea de riscuri.

Specialiștii în cristaloterapie consideră că malachitul ajută la exprimarea emoțiilor și la depășirea temerilor.

Parfum:

Neroli, zmeură, iasomie. Dacă în iarnă am ales un amestec narcotic (trufe, orhidee și patchouli), iar în primăvară unul floral (lăcrămioare, frezii și iasomie), de data aceasta am vrut o combinație care să fie seducătoare, dar fresh și florală. Am ales, așadar, florile catifelate ale arborelui de portocal amar (neroli), parfumata zmeură și delicata iasomie.

THE CLASSICS
Alis Volat Propriis (She Flies With Her Own Wings) – SOLD OUT

O lumânare cu un pandantiv din carneol, cristal care crește încrederea în propriile forțe și oferă sprijin pentru reușita în carieră. Carneolul stimulează, de asemenea, creativitatea și redă motivația.

Parfum:

Parfumul Alis Volat Propriis este o combinație dulce, dar sofisticată, de bergamotă, patchouli și vanilie.

Ama Te Ipsam (Love Yourself) – SOLD OUT

O lumânare cu un pandantiv din cuarț roz, piatra iubirii necondiționate. Cuarțul roz este cunoscut pentru faptul că ajută la atragerea și păstrarea iubirii – nu doar de la ceilalți, dar și de la sine, pentru sine.

De asemenea, potrivit specialiștilor în cristaloterapie, cuarțul roz aduce prietenie și fericire, liniște, respect de sine, capacitatea de a ierta, toleranță, căldură și compasiune.

Parfum:

Un amestec gurmand, dar elegant, de coacăze, vanilie și iris.

Luceat Lux Vestra (Let Your Light Shine) – SOLD OUT

O lumânare cu un pandantiv din citrin, piatra optimismului și a bucuriei. Citrinul este cunoscut pentru că stimulează energia, încrederea în sine și starea generală de bine.

Parfum:

Pregătiți-vă pentru o explozie aromată de pere, vanilie și miere. Dacă vă plac parfumurile dulci, o să-l iubiți pe acesta.

Luctor Et Emergo (I Struggle And Emerge) – SOLD OUT

O lumânare cu un pandantiv din ametist, cristal considerat un calmant natural. Ametistul reduce stresul, calmează irascibilitatea, îndepărtează negativismul și tristețea și echilibrează emoțiile purtătorului.

Parfum:

Ce parfum mai potrivit pentru cristalul considerat un calmant natural decât înmiresmata și relaxanta lavandă?

Amor Vincit Omnia (Love Conquers All) – SOLD OUT

O lumânare cu un minunat pandantiv din smarald, considerat piatra dragostei și a succesului. Printre numeroasele sale beneficii, smaraldul stimulează dragostea, armonia în cuplu și loialitatea.

Parfum:

Un fabulos amestec de prosecco și citrice, care te face să vrei să celebrezi iubirea, în fiecare zi.

Nunc Aut Nunquam (Now Or Never) – SOLD OUT

O lumânare cu un pandantiv din aventurin verde, considerat cel mai norocos cristal. Aventurinul verde încurajează ieșirea din zona de confort și conferă încredere în sine și curaj purtătorului.

Parfum:

Un amestec sexy, dar elegant, de rodie, cuișoare și piper roz.

***

Dacă una, două sau mai multe lumânări v-au convins că trebuie să le aveți sau să le faceți cadou, le puteți comanda printr-un email la luxobscura.candles@gmail.com. 🎄🎁

Le mulțumesc surorilor mele, Lia și Yvonna, pentru tot sprijinul lor. Ca și până acum, Yvonna vă răspunde la mailuri, iar Lia se asigură că lumânările ajung în siguranță la voi.

Îi mulțumesc lui Octavian Ioniță, talentatul nostru fotograf, pentru modul în care surprinde frumusețea acestor lumânări.

Și nu în ultimul rând vouă, tuturor celor care ați comandat lumânări, ați dat share, ați postat stories sau mi-ați scris, pentru sprijin și încredere. Fără voi acest proiect de suflet nu ar fi posibil. ❤️

Puteți urmări aventura lumânărilor Lux Obscura pe Facebook și Instagram.