Iarna aceasta LUX OBSCURA revine în casele voastre (yaay!) cu o colecție nouă, numită, sugestiv, Offensive.

Bineînțeles, n-am uitat nici de lumânările cu cristale, de care mulți dintre voi ne-ați întrebat. În scurt timp vom lansa și o nouă ediție a colecției Crystals, cu trei noi cristale superbe și cinci noi parfumuri, pe care abia așteptăm să le descoperiți. ❤️

***

Lumânările parfumate pot fi dăruite oricui, cu orice ocazie, nu? Ei bine, acest lucru NU este valabil pentru noua colecție LUX OBSCURA, Offensive. De ce? Veți descoperi în curând. 😁

Când mi-am imaginat colecția Offensive am pornit de la ideea că lumânările pot avea ”personalitate” și un mesaj de transmis, nu doar un ambalaj drăguț și un parfum frumos. Am vrut să creez niște lumânări care să vorbească despre simțul umorului celor care le cumpără pentru ei sau despre relația pe care o au cu cei cărora le dăruiesc.

Un mic avertisment: lumânările din această gamă sunt făcute pentru a fi dăruite unor prieteni fooooarte apropiați, cu care împărtășești același simț al umorului. 🙃 Nu ne asumăm consecințele dacă decideți să le dăruiți șefilor, părinților sau socrilor (dar vă rugăm să ne trimiteți poze sau filmulețe cu reacțiile lor dacă o faceți! 😆).

Recunosc, am emoții cum va fi primită această nouă colecție. Știu că e complet diferită de colecția Crystals. Știu că presupune un anumit simț al umorului, în care sarcasmul se îmbină cu autoironia. Dar mai știu că mulți dintre voi îmi împărtășiți simțul umorului și veți aprecia combinația dintre parfumul lumânărilor și mesajul acestora.

Ca și până acum, ceara folosită pentru lumânările Offensive este soia 100% naturală, fitilurile sunt din bumbac, iar parfumurile sunt special concepute pentru ceara de soia. 

Lumânările au 200 de ml, iar timpul de ardere este de aproximativ 30-35 de ore. 😀

Acestea fiind scrise, permiteți-mi să vă fac cunoștință cu lumânările Offensive (care se pot comanda ca și până acum cu un mail la luxobscura.candles@gmail.com):

TURTĂ DULCE – SOLD OUT

Parfum: turtă dulce

Mesaj: ”Miroase ca și cum ai ști să folosești cuptorul”

Această lumânare îți va umple casa de aroma inconfundabilă de turtă dulce proaspătă (fără să-ți transformi bucătăria în bătălia de la Rovine).

E perfectă și pentru casa oricărei prietene care are restaurantele pe speed dial. 😉 Va aprecia, cu siguranță, cât de bine o cunoști.

NEW MOM – SOLD OUT

Parfum: pudră de bebeluș

Mesaj: ”Miroase a pudră de bebeluș. Și a încă o zi în care ați supraviețuit”

Multe viitoare mame își imaginează că viața lor va decurge probabil cam la fel ca înainte, cu mici pauze de hrănit și adormit bebelușul. Ahahahahahaha. Hahahahaha. Hahaha.

Adu-i aminte prietenei/surorii/verișoarei/colegei tale care urmează să nască sau care tocmai a născut că lucrurile nu vor fi doar lapte și miere, dar că e ok să fie așa. Și că dacă la finalul zilei, ea și bebelușul sunt alive & kicking, she’s mom enough. 🙂

LA MULȚI ANI – SOLD OUT

Parfum: mojito

Mesaj: ”Miroase a mojito și a criză existențială”

Am creat această lumânare pentru o lungă serie de posibile (și probabile) crize existențiale care te vor lovi (sau îți vor lovi prietenii) în momentul aniversării. Criza vârstei mijlocii? Criza de la 30 de ani? Criza de la 35 de ani? Criza de la 40 de ani? Ah, ca să nu mai vorbim despre faptul că orice aniversare în pandemie declanșează, automat, o mică criză.

Există și o veste bună, însă. Lumânarea asta miroase fabulos a mojito. 😄

MISIONARUL – SOLD OUT

Parfum: vanilie de Madagascar

Mesaj: ”Miroase a vanilie. Poate ar fi timpul să încerci și altceva”

Textul este, cred eu, self-explanatory. 😂 Ți-o poți lua ca reminder să fii mai aventuros/ă sau o poți face cadou jumătății, pe post de mesaj deloc subtil. O mai poți face cadou, bineînțeles, oricărui prieten/prietene care apreciază o glumă bună. Sau care a fost trimis/ă să răspândească creștinismul în țări cu altă religie dominantă. 🤣

O recomand și oricui iubește, pur și simplu, vanilia – cea de Madagascar are un parfum fantastic. Bonus: va stârni, cu siguranță, reacții puternice printre vizitatorii care o văd în casă.

FIE CA – SOLD OUT

Parfum: turtă dulce

Mesaj: ”Miroase a Crăciun în familie. Și a terapie după”

Am încercat să surprind spiritul Sărbătorilor și cred că este spot on. 😄 E perfectă ca self gift, dar merge și pentru frați/surori/prieteni/terapeută și oricine credeți că se recunoaște în respectiva descriere.

De fapt, dacă nu te recunoști în textul de mai sus, cel mai probabil nu-ți vei petrece Crăciunul în familie. 😄

WORK FROM HOME – SOLD OUT

Parfum: gin tonic

Mesaj: ”Miroase a încă un zoom call. Și a alcool băut ziua”

Need I say more? 🙄 Acum că zilele noastre sunt împărțite între call-ul de la 12, cel de la 13 și cel de la 14, știu că mulți au început să bea celebra cafea de pandemie. Care e, practic, ca o cafea normală, doar că are gin tonic în ea…și nu are deloc cafea. 😁

Îi poți face cadou această lumânare colegului sau colegei care e dubios de vesel/ă în call-uri. Sau ți-o poți dărui ție. Aroma ei se va potrivi perfect cu ceea ce ai deja în cana de cafea. 😉

BFF – SOLD OUT

Parfum: cappuccino

Mesaj: ”Miroase a cappuccino. Și a glume pentru care o să ardem în iad.”

Există o singură persoană în lumea asta căreia poți să-i spui că, de fapt, nepoțica ta nou-născută nu seamănă nici cu ”mămica”, nici cu ”tăticul”, ci cu un cartof. 🤷 Mulți te-ar judeca pentru ugly baby jokes, dar nu și prietena ta cea mai bună.

Aveți în comun același simț al umorului, detestați aceleași persoane și ați băut împreună, probabil, o tonă de cafea/cappuccino bârfind și punând lumea la cale. Și hei, dacă se merge în iad pentru glume incorecte politic, măcar o să fiți împreună.

MERCUR RETROGRAD – SOLD OUT

Parfum: verbină, satsuma, bambus

Mesaj: ”Miroase a resemnare. Pentru utilizare zilnică”

Cu toții știm că 2020 a fost un mare Mercur retrograd (și nu s-a terminat încă). Nu poți opri veștile proaste, dar le poți primi învăluit/ă în cel mai revigorant și relaxant parfum pe care l-am găsit până acum: o combinație de verbină, mandarine satsuma și bambus. De fapt, imaginează-ți interiorul unui spa de 5 stele – cam așa miroase această lumânare. Nu te resemna orișicum, resemnează-te cu stil. 😆

De dăruit oricărei prietene care crede în Mercur, în retrograd, sau care, pur și simplu, a avut un an greu.

SHIT GOT REAL – SOLD OUT

Parfum: bergamotă, patchouli, vanilie

Mesaj: ”Miroase a parfum. Aprinde-o la toaletă când ai musafiri”

Mesajul spune totul despre această lumânare cu parfum sofisticat, care sperăm că va înlocui cu succes spray-urile odorizante cu miros prea puternic.

Păstreaz-o pentru tine și transformă-ți baia într-un spațiu stylish și relaxant. Sau fă-o cadou prietenilor la următoarea vizită. We all go through shitty days. 😄

CALM YOUR TITS – SOLD OUT

Parfum: lavandă

Mesaj: ”Miroase a lavandă. Pentru cupele A-F. Pentru cupa G, aprinde două”

Ai avut o zi lungă? Te-ai certat cu tipul din supermarket care nu poartă mască? S-a luat apa caldă? N-a mai venit curierul? Te poți enerva sau poți aprinde această lumânare și poți respira adânc, până numeri la 10.

I-o poți face cadou (într-unul sau în două exemplare) și oricărei prietene/surori/verișoare care are nevoie de un reminder să se relaxeze și să zâmbească. 🙃

***
Acestea au fost, pe scurt, lumânările din noua gamă LUX OBSCURA, Offensive. Dacă una, două sau mai multe lumânări v-au convins că trebuie să le aveți sau să le faceți cadou, le puteți comanda printr-un email la luxobscura.candles@gmail.com.

***

Fotografiile din acest articol au fost realizate de talentatul Octavian Ioniță.

Nu în ultimul rând, colecția Offensive este realizată cu sprijinul necondiționat al surorilor mele, Lia și Yvonna. Yvonna este cea care vă va răspunde la mailuri (dar le citesc și eu, așa că feel free să-mi trimiteți gânduri și energie bună), iar Lia se va asigura că lumânările ajung în siguranță la voi. Le mulțumesc și aici, așa cum vă mulțumesc și vouă, pentru sprijin și încredere. ❤️

Puteți urmări aventura lumânărilor Lux Obscura pe Facebook și Instagram.