Draga Irina,
Nu te cunosc, nu stiu nici macar cati ani implinesti astazi, dar stiu cu siguranta un lucru: esti o fata extrem de norocoasa.
Mi-am zis asta din momentul in care am citit mailul pe care l-am primit de la prietenul tau, acum cateva zile. In el, Dan imi povestea ca imi citesti blogul cu placere si ma ruga sa-l ajut sa-ti faca o mica surpriza de ziua ta. Si anume sa postez pe blog o poza, de fapt un afis de film facut de el care, din cate am inteles, are o importanta speciala pentru tine.

Cred ca textul mailului si efortul lui de a-ti face o bucurie pot tine loc, cu succes, oricarei declaratii de dragoste. Si mai cred, asa cum i-am spus-o si lui, ca lumea asta ar fi un loc mai bun daca fiecare am avea pe cineva care sa ne iubeasca asa cum te iubeste el pe tine.

Sper ca postul asta sa-ti aduca un zambet mare pe fata, pe care sa-l pastrezi mult dupa ce ai inchis fereastra blogului. Si mai sper ca asta sa fie prima dintr-un lung sir de surprize frumoase care te vor face sa stralucesti azi.  🙂
La multi ani!
Cu drag (si invidie :D),
Ina

 

PS: Pentru ca o zi atat de speciala merita sarbatorita, m-am gandit si la un mic cadou pentru tine. Trimite-mi, te rog, un mail intr-o pauza de la flori si felicitari sa-ti spun despre ce este vorba. 🙂