Ieri dimineata aveam programat un interviu cu Tudor Chirila. La sediul Agentiei de Vise, locul de intalnire, m-a intampinat Carina Sava, PR-ul Vama.

– Buna, Ina! Ma bucur sa te cunosc! Iti citesc blogul si-mi place cum scrii!
– O, wow, mersi frumos!

”Uite ce inseamna un PR bun, frate!” m-am gandit. “Iti faci documentarea dinainte despre jurnalistii cu care trebuie sa te intalnesti si stii ce complimente sa faci fiecaruia astfel incat sa-i flatezi discret.”

Dar Carina a continuat:

– Chiar ti-am trimis un mesaj la un moment dat, in care iti spuneam ca ar trebui sa scrii o carte.

Am ramas cu gura cascata. Intr-adevar, Carina imi scrisese prin primavara, cand habar n-aveam cine era, un mesaj cu titlul “You should write a book”. M-am simtit imediat prost pentru ca o banuisem a fi un PR de genul celor fake friendly.

Cand a ajuns si Tudor, Carina m-a prezentat si a adaugat “Ina are si un blog, pe care scrie foarte fain!”. Pentru cateva secunde, m-am simtit ca Alice in Tara Minunilor, dupa ce a baut potiunea de micsorare. M-am facut mica-mica si m-am inrosit zdravan. Patesc asta de fiecare data cand cineva mentioneaza blogul meu fata de o persoana publica, pe care o admir. Scriu multe bazaconii aici si, atat timp cat raman intre mine si voi (sau atat timp cat am eu impresia ca raman doar intre mine si voi, haha), e ok.

Discutia cu Tudor a fost foarte misto, exact cum ma asteptam, si abia astept sa cititi interviul in Tabu de decembrie. La plecare, dupa ce m-a condus la usa si ne-am luat ramas bun, mi-a spus pe hol “Sa-mi spui daca vrei sa te trec in blogroll, fara nicio problema! Desi nu prea mai scriu pe blog in ultima vreme…”.

Am coborat 4 etaje zambind tamp. ”Ce om fain!” mi-am tot repetat pana am ajuns in strada. Nu ma cunoaste, nu mi-a citit blogul niciodata, cel mai probabil n-o sa-l citeasca niciodata si totusi s-a oferit sa ma ajute, banuind ca pentru un blogger cvasi-anononim, prezenta pe blogul lui inseamna un imens boost de imagine.

Dar cine are nevoie sa apara in blogroll-uri cand are parte de dimineti ca asta? 🙂

Sursa foto: Facebook Tudor Chirilă