Eat your heart out, Facebook! Cu un anonim care reda cele mai suculente conversatii auzite in lifturile sediului Condé Nast din NY (unde sunt redactiile Vogue, Glamour, GQ, The New Yorker, si Vanity Fair) si o carte de gatit care contine retete de doar 140 de litere, vedeta incontestabila a social media zilele astea este Twitter.
Daca v-a placut The Devil Wears Prada, o sa va placa la nebunie contul de Twitter @CondeElevator, unde cineva care lucreaza in birourile Condé Nast posteaza de cateva zile conversatii pe care le aude in lift. Printre preferatele mele se numara:
Din cate am citit, fashionistele ar face bine sa se bucure de micile barfe cat mai pot. Surse din interiorul companiei spun ca Condé Nast face tot posibilul sa inchida contul respectiv si, bineinteles, sa afle cine este ingratul/ingrata din spatele lui.
Tot via Twitter, zilele astea a aparut “Tweet Pie. The World’s Shortest Recipe Book”. Cartea contine 50 de retete de doar 140 de semne fiecare (numarul maxim de caractere admise pe Twitter).
Cele 50 de retete au fost alese dintre miile de sugestii trimise atat de oameni simpli, cat si de bucatari celebri. Iar ilustratiile cartii au fost realizate tot de utilizatorii Twitter.
Iata si cateva dintre retete:
Aperitive:
Feluri principale:
Deserturi:
Avand in vedere ca eu am nevoie de extra-explicatii atunci cand gatesc, din pacate, desi imi place la nebunie ideea cartii, mi-ar fi la fel de utila ca un manual de punjabi. Daca aveti totusi prieteni gurmanzi si pasionati de Twitter, sunt sigura ca ar fi un cadou foarte simpatic. O gasiti aici, la doar 5 lire.