Tu nu ma cunosti, eu te stiu doar de la televizor si de prin reviste. O sa ne cunoastem mai bine in zilele ce urmeaza, pentru ca eu sunt cea care scrie despre tine. Cu toate ca nu ma cunosti inca, tin sa te informez ca relatia dintre noi a inceput deja pe picior gresit.
Bunaoara saptamana asta primesc un mail de la Una Culuna, in care imi povesteste despre un retreat raw de lux pe care il organizeaza in iulie in Delta (cu masaje, cursuri de mancare raw, sedinte de meditatie si alte nebunii) si in care ma invita la o versiune pilot a acestui spa raw, saptamana viitoare, de miercuri pana vineri. Dar n-apuc eu sa sar prin casa de bucurie de trei ori la gandul relaxarii si binelui ce ma asteapta, ca mi-aduc aminte ca miercuri am intalnire cu tine, la chestia aia care se numeste sedinta foto pentru coperta. Nu m-am suparat la faza asta, ca sunt sigura ca n-aveai de unde sa stii si n-ai facut-o cu intentie.
In seara asta, insa, povestea se repeta. De data asta primesc un mesaj in care sunt intrebata daca nu-mi surade un rasfat de poimaine pana duminica la un hotel de 5 comete, la vecinii bulgari. Iar dau sa topai intr-un picior, dar ma opresc la timp. Vineri vin sa te vad la repetitii, deci adio deplasare mai departe de coltul blocului.
Nici de data asta nu m-am suparat, da-ncep sa cred ca ai ceva cu mine. Daca ai sti ce zile tensionate si grele am avut in ultimul timp, ai intelege ca am nevoie de relaxare si nu mi-ai mai zadarnici planurile. Nu vrei sa ies din Bucuresti? Bine. Atunci poate stii ca exista spa-uri si-n oras. Si-am inteles ca au si vouchere cadou. Numa’ zic. ­čÖé