Lectura Inozza este o parte importanta a ritualului meu zilnic, ca sa citez din postul tau. In primul rand, ca sa vad ce mai faci pentru ca poate nu am mai vorbit de ceva timp. In al doilea rand, pentru ca ma binedispune tare si pentru ca rad de una singura prin casa la o multime de posturi. Si il al treilea rand, pentru ca blogul este un mix elegant de candoare si tandrete, de texte puternice si imagini sensibile, de tine exuberanta si de tine nostalgica. Si citesc toate posturile pe nerasuflate.
Am avut marea onoare (aici sa se oftice fanii tai) sa te descopar pe tine si apoi blogul tau. Stiam ca ai un blog, si-nca unul foarte apreciat, de la prietena mea si colega ta R., care-mi spunea o data intr-o discutie banala la metrou, prin facultate (discutie reprodusa din memorie, orice eroare sau inexactitate sa-mi fie iertata 🙂 ):
Eu: – Bai, cum sa scot si eu bani? Ma gandeam sa fac un blog si sa iau bani din publicitate! (zic eu mandra de descoperirea mea :)))
R: – Am eu o colega, Ina, cred ca o stii. Ea are blog si chiar are succes. Bine, dar ea are talent, scrie bine. A avut si un job la Media Pro, scria scenarii de film. Si nici ea nu cred ca scoate bani din publicitate.
Eu: Ah, bine. (am zis eu invidioasa si mi-am luat adio de la idee)
Apoi stii cum ne-am reintalnit, in contextul castigarii unei paini cinsite printr-un job simplu si onest. 🙂  Cand tu ai facut PR pentru mine sa iau jobul ca apoi sa fac si eu PR pentru altii. 😀  Multumesc, again!
Apoi te-am cunoscut ca om, zi de zi, stand acolo in fata mea si osciland melodii la boxele care mi-au ramas mie mostenire dupa plecarea ta. Mi se parea fascinant pentru ca stiai o multime de detalii, concepte, tendinte dintr-o mie si unul de domenii. Aveai mereu tot felul de episoade memorabile pe care mi le spuneai si pe care le incheiai cu “am povestit si pe blog despre asta”. Si cred ca asa am inceput sa citesc, ca sa aflu mai multe detalii suculente despre, de cele mai multe ori, amuzanta intamplare. Si iata-ma azi, cititor fidel.
Marturisesc cu rusine ca, in ciuda meseriei pe care o practic, esti singurul blog pe care il citesc constant. Mai am doua personalitati feminine ale online-ului romanesc care imi plac, dar citesc o data pe luna la ele, recunosc. 🙂 Asadar, la multi ani, la multe posturi si bani din publicitate. 🙂
*
Diana are doua mari pasiuni pe care le-a transferat cu succes si in online: decoratiunile interioare si muzica anilor ’60. Cele mai simpatice idei de decoratiuni le gasiti pe blogul Deco-idee, iar povestile din spatele melodiilor sau trupelor de succes ale anilor ’60, precum si videoclipuri si fotografii de colectie, va asteapta pe OldiesMusicBlog.