Sau frica de timp, for non-speakers. Un moft, spun unii! Cat timp n-ai riduri precum un dos de elefant, sau n-ai fost diagnosticat cu o maladie incurabila, menita sa te faca piure de soia in cateva luni, de ce sa-ti fie frica de timp?

Un individ ma pandeste in fiecare zi, dimineata si seara, la intrarea si la iesirea din bloc. Sta tot timpul in semi-umbra si astapta sa ma prinda cu garda jos, sa-mi smulga ceva, orice. Asa vad eu timpul, in imaginatia mea hiper-dezvoltata. Un hot ordinar, de care fug, de teama sa nu fiu talharita de momente frumoase, de care n-am timp sa ma bucur.

Saptmana asta, surioara mea mai mica, Yvonna, implineste 11 ani. Si stiti ce e trist? Ca a trebuit sa imi pun reminder la mobil, sa nu uit. Alerg de colo-colo cu atatea probleme pe cap, ca de cateva zile tot uit sa imi cumpar paine, si o tot imprumut de la colega mea de apartament. Mi-am programat un sleep-over cu my best friend ca pe o intalnire de afaceri, si ma caznesc de doua saptamani sa imi fac programare la cosmetica, dar niciodata nu apuc sa sun. Umblu dupa mine tot de doua saptamani cu un cadou adus din Polonia si nu imi fac timp sa ma intalnesc deloc cu destinatarul lui. Nu va mai spun ca mi se termina rezerva de sosete curate sau bidonul cu apa plata si ca, din lipsa de timp, nu reusesc sa le inlocuiesc. Ei, asta e! O sa imi cumpar zilnic sosete si o sa beau apa de la robinet.

Cum sa fii, in doar 24 de ore, student model, redactor de geniu, prietena intelegatoare, iubita atenta, sora grijulie si gospodina demna de gustos.ro? I just don’t get it…