Acest articol este susținut de SUN Plaza și este dedicat celor care au nevoie de puțină inspirație în alegerea cadourilor de Crăciun.

***

Duminica trecută am fost cu surorile mele la cumpărăturile de Crăciun. Am ales SUN Plaza din două motive: pentru că are toate magazinele pe care ni le doream și pentru că, în perioada asta, are și un Târg de Crăciun la parter.

Târgul de Crăciun SUN Plaza e deschis până pe 24 decembrie zilnic, de la 10:00 la 22:00 și are sute de opțiuni de cadouri de Crăciun, de la bijuterii din argint și cosmetice, la decorațiuni de brad, jocuri, accesorii vestimentare și până la cozonaci și prăjituri de casă.

Mai jos vă prezint 7 dintre cadourile care mi s-au părut cele mai simpatice (am și cumpărat câteva dintre ele, nu vă spun care, să nu stric surpriza destinatarilor 😀 ).

O bomboniera Handmade Art – 37 de lei

Umplută cu praline din ciocolată sau cu turtă dulce, această frumoasă bombonieră din ceramică Handmade Art este, așa cum îi spune și numele, un produs lucrat manual. Nu doar că veți surprinde pe cineva drag cu un cadou simpatic, ci veți susține și un mic business românesc. La standul Handmade Art mai găsiți multe alte obiecte frumoase, din ceramică, toate lucrate migălos: căni, boluri, rame foto etc.

O rolă de masaj facial din cristal – 80 de lei

Știți deja despre pasiunea mea pentru cristale semiprețioase. Iar dacă le pot folosi și pe post de dispozitive de înfrumusețare, mă declar fericită. 😀 Am de aproape 2 ani o rolă de masaj facial din jad, care e de neprețuit când am fața umflată, după o noapte de nesomn. Găsiți role de masaj facial din cuarț roz, ametist, jad sau aventurin la standul Universul Cristalelor de la Târgul SUN Plaza.

Un glob de sticlă handmade – 50 de lei

Dacă nu știți ce să dăruiți cuiva, o decorațiune de pom handmade e un cadou cu care n-aveți cum să greșiți. Dacă mai este și vorba despre un produs handmade, unicat, încântarea destinatarului va fi cu atât mai mare. Globul din imagine și alte câteva similare sunt suflate la Buzău și pot deveni genul de decorațiuni de pom păstrate zeci de ani și date moștenire generației viitoare. Ca să nu mai spun că la Murano ați plăti zeci de euro pentru un obiect similar.

Un balsam pentru barbă – 119 lei

Dacă vrei să cumperi un produs cosmetic pentru bărbosul din viața ta, vei găsi un întreg stand dedicat la Târgul de Crăciun de la Sun Plaza. Sunt acolo seturi de bărbierit italienești și zeci de produse despre care nici nu știam că există: balsam de barbă, ceară de barbă, elixir de barbă, cremă de barbă, dar și multe produse cosmetice destinate mustății sau părului.

Un joc How Smart Are You – 69,90 lei

Standul cu jocuri Professor Puzzle de la Târgul de Crăciun SUN Plaza este foarte bine aprovizionat. Vei găsi acolo jocuri devenite deja clasice, precum Cards Against Humanity, dar și jocuri noi, ca What Do You Meme?, care am înțeles că e grozav pentru petreceri. Plus o mare varietate de puzzle-uri și jocuri de atenție, logică sau cunoștințe generale, atât pentru adulți, cât și pentru copii. Eu am ales jocul de societate How Smart Are You, dar mi-au plăcut și puzzle-urile educative pentru copii Great Minds.

O cană din porțelan – 39 de lei

Eu sunt o colecționară și o iubitoare de căni (americanii cred că mi-ar spune ”hoarder”), așa că nu am nevoie de o ocazie specială ca să-mi cumpăr una. Mi-a plăcut această cană roz prăfuit, cu capac cu cerb, pe care am găsit-o la Târgul de Crăciun. Mai aveau același produs și pe verde și albastru prăfuit. Adăugați un sortiment de ceai aromat și devine un cadou perfect pentru Secret Santa, dacă nu știți nimic despre destinatar. 🙂

Un set de șosete Crăciunești – 25 de lei

Șosetele nu sunt tocmai cel mai grozav cadou de Crăciun, dar dacă au pe ele reni și Moș Crăciuni cu căciulițe și vin într-o cutie festivă, devin un cadou cel puțin simpatic. Pe cele din imagine l-am găsit, evident, la Târgul de Crăciun din SUN Plaza și, în pofida aspectului, sunt pentru adulți. 🙂

***

Mai aveți un motiv să vizitați zilele astea SUN Plaza, în afara cumpărăturilor de Crăciun. Cei mici au ocazia să-i întâlnească pe Moș Crăciun și pe ajutorul său, Super Elf, în weekend-uri, după următorul program:

14 – 15 | 21 – 22 decembrie, de la 13:00 la 19:00
12 – 13 | 19 – 20 decembrie, de la 17:00 la 19:00