Dupa cum va spuneam in postul trecut, depresia faptului de a avea timp liber (si rusinea de a accepta acest lucru) m-au impiedicat sa comunic eficient cu voi si sa va impartasesc ce s-a mai intampla cu viata lui eu saptamana trecuta.

Asa ca profit de faptul ca ne-am adunat toti azi aici (ah, ce spirituala sunt! somebody stop me, pleease!) sa va pun la curent :

am scapat de lucrarea de licenta, courtesy of consiliul profesoral FJSC

mi-am cumparat trei CD-uri Beethoven, 1 Tchaikovsky si 1 Pilates :))

mi-am cumparat markere, lipici, dosare si pixuri de 700.000 si ma simt implinita

inozza a fost votat in top 20 cele mai bune bloguri pe 2007 (unde e pe locul 33. hihi, doar eu puteam fi a 33-a din 20); pentru detalii despre Ro Bloggers Survey si acest top vedeti postul lui Manafu si al lui Carmen Holotescu.

Vreau sa multumesc celor 9 cititori care m-au votat si sa le promit ca one day o sa ma ridic la nivelul asteptarilor lor. By the way, cineva mi-a trimis de curand un link catre un « top al celor mai sexy bloguri din Romania » unde ocupam un bine-meritat loc 154 sau asa ceva :))))). Nu mai am linkul, dar sentimentul de inaltare care m-a cuprins la vederea acelui clasament inca persista.

Nu mai stiu ce personalitate a emis odata o replica de geniu : « Perseverati, cultura e pe-aproape! » Parafrazand-o, as spune : « Don’t give up, sexyness is just one click away!”