Dupa cum v-am promis acum doua saptamani, am revenit si cu varianta video a aniversarii Inozza la lorgean theatre. 🙂
Oricat m-am straduit (and Lord is my witness, I’ve tried!) n-am reusit sa scot filmuletul evenimentului final sub 15 minute (din cele 48 cat are filmarea bruta) fara sa-mi calc pe inima. Mai jos aveti, asadar, cele 16 minute si 45 de secunde condensate ale spectacolului-lectura.

Pentru cei care nu au rabdare/timp sa urmareasca tot filmuletul, iata si care sunt principalele momente:

00:00 – 01:37 – Printesa indaratnica (fragment)
01:38 – 03:47 – Decat o linie fierbinte (integral)
03:48 – 07:05 – Nevindecare (fragment)
07:06 – 07:50 – Cel mai mult si mai mult (fragment)
07:51 – 10:50 – Cum am dormit aseara in baie (fragment)
10:51 – 13:55 – Lav cu nabadai (integral)
13:56 – 16:35 – my thank you speech 😀
Trebuie mentionat ca, daca in trecut am cochetat cu ideea de a avea un video blog (sau de a posta si filmulete pe blogul asta), dupa ce am vazut fragmentul cu micul meu discurs, am renuntat la orice speranta in acest sens. Imi misc bratele in sus si in jos, pe diagonala si pe orizontala de parca sunt un bâtlan care-si face incalzirea inainte de a-si lua zborul. Daca adaugam la asta dictia mea vitezomana, rezulta un Lacul Lebedelor meets Catch me if you can. :))) You get my point.
Mai jos am pus si un al doilea filmulet, care a surprins momentul cadourilor si al povestilor din spatele lor + surpriza aniversara pe care i-am facut-o Anei, a carei zi de nastere fusese cu doar o zi inainte (de la minutul 11:27). Pentru a proteja demnitatea celor prezenti, care i-au oferit cadou Anei un mic moment artistico-muzical, am pus voci de chipmunks peste vocile noastre in momentul respectiv. You’re welcome! :)))
Vreau sa le multumesc inca o data prietenilor mei Olga si Costin pentru filmare + editare (daca aveti vreodata nevoie de cameramani pentru un eveniment, vi-i recomand cu caldura), Verei si lui Anton (precum si Andreei) pentru interpretarile minunate si nebanuite ale textelor mele, 🙂 lui Lorin pentru ca ne-a gazduit la lorgean theatre si nu in ultimul rand prietenei mele, Alexandra, careia i-a apartinut ideea evenimentului.
Multumiri din suflet si fetelor si baietilor prezenti (Ana, Andreea, Mihaela, Gabi, Andressa, Gelu, Dorina si Florin) pentru minunatele cadouri si povesti pe care mi le-au impartasit. Si voua, tuturor, pentru ca ma cititi si, asa cum am spus si in micul (si chinuitul) meu discurs, pentru ca imi dati ocazia sa fiu cea mai buna la ceva, pentru prima oara in viata mea. 🙂