Acum cateva zile, va impartaseam o parte din motivele pentru care imi iubesc job-ul. Azi  a venit randul celor mai recente motive pentru care imi iubesc blogul.
*
Cum v-am mai spus, pentru Tabu de martie am scris un material foarte simpatic, care a pornit de la un comentariu de aici. Abia astept sa dam revista la tipar si sa va povestesc cum, intr-un mod care poate fi descris doar prin cuvantul “serendipity”, am plecat de la un comentariu anonim si am ajuns sa schimb mailuri cu o femeie care a influentat, de-a lungul vietii,  mii de tinere din intreaga lume.
*
Un motiv de super-super-super bucurie e ca pentru Tabu de aprilie voi scrie un material de 3 pagini despre una dintre cititoarele mele, intr-un supliment foarte special. E un sentiment ciudat, de parca as scrie despre cineva din familie. 🙂 Si asta ma umple de entuziasm, dar in acelasi timp imi da o mare responsabilitate. Abia astept s-o cunoasteti si voi pe fata asta, ale carei comentarii le-ati citit de-a lungul timpului, si in spatele carora n-ati banuit niciodata ce se ascunde.
*
Cineva mi-a facut o surpriza foarte, foarte frumoasa zilele astea si mi-a trimis prin curier o scrisoare la redactie. Daca vrea sa-i si raspund, n-ar fi rau sa-mi dea un email sau macar adresa unei crescatorii serioase de porumbei calatori, la care as putea sa apelez. 🙂
*
Nu stiu daca li se intampla si bloggerilor respectabili, dar eu una am zile in care simt ca blogul meu tradeaza superficialitate, ca subiectele sunt prea light etc. Si-atunci simt nevoia sa ma scuz si sa scriu lucruri serioase, care sa demonstreze ca, desi scriu despre mers la coafor si sedinte foto, am si alte preocupari.
Si-apoi descopar un comentariu ca cel de mai jos si brusc, totul devine clar.
Iti multumesc, draga Livia! Ce bine e cand cititorii te inteleg mai bine decat o faci tu. 🙂