Ah, e iar luni dimineata. Si ce modalitate mai buna de a incepe saptamana decat cu niste schite BBC misogine, dar geniale? 🙂

Intre noi fie vorba, daca n-as fi stiut ca filmuletele de mai jos poarta semnatura lui Harry Enfield, as fi crezut ca blogul de cultura masculina fiibarbat.ro si-a deschis casa de productie cinematografica. :)))

Lasand gluma la o parte [si salutandu-i calduros pe prietenii nostri de la Fii Barbat: Hei, baieti! 🙂 ] sa vedem cum putem baga putina disciplina in mintea atat de tulbure a acestor fiinte fragile si influentabile, care sunt femeile.

Vom incepe cu primul filmulet, “Women, Know Your Limits”. Datorita lui vom intelege rolul femeii la o cina, precum si pericolele care o pandesc daca va alege calea studiilor superioare.

Al doilea film este intitulat sugestiv “Women, Don’t Drive” si demonstreaza de ce o femeie nu trebuie sa se urce pe partea gresita a unei masini, respectiv cea a soferului.

“Women Keep Your Virtue” este un ghid simplu si usor de gasire a sotului perfect.

V-am pregatit, ca bonus, “The Conjugal Rights Guide”, un ghid foarte delicat in realizarea operatiunii numite, atat de sugestiv, conjugal unpleasantness. 🙂

Dupa vizionarea lui, mersul trenurilor va avea un cu totul alt sens, veti vedea. :)))))))))

Sa aveti o saptamana strasnica! 🙂