Săptămână trecută v-am povestit despre micul ritual care m-a ajutat să-mi fac ordine în viața, și anume, cele 3 pagini pe care le scriu în fiecare dimineață într-o agendă.

V-am spus cum Morning Pages m-au ajutat să scap de anxietate, de negativism și să fac lucrurile să se miște în viața mea, pentru prima dată după foarte mult timp. Tot ce am făcut a fost să scriu în fiecare zi despre ce mă obosea/speria/bloca, ca să-mi eliberez creierul de toată acea greutate și să îl las apoi să fie creativ, inspirat și liber.

Reacția voastră la această poveste a fost incredibilă. Mii de oameni au citit articolul, sute i-au dat like sau share și foarte mulți mi-au scris despre cum au început și ei să practice Morning Pages.

Fosta mea profesoară de literatură din liceu, prietena mea cea mai bună, foste colege de facultate, cititoare vechi și dragi, dar și persoane care au descoperit Inoza abia luna trecută, mi-au scris să-mi spună că au început și ele să scrie în fiecare zi Morning Pages și că le ajută.

În fiecare dimineață când mă așez în fața agendei mele cu un ceai sau cu un pahar cu apă în față zâmbesc gândindu-mă că undeva în lume și voi vă așezați pe fotoliu/scaun/canapea și vă începeți ziua la fel ca mine.

Pentru că m-a bucurat foarte mult reacția voastră, m-am gândit la un mic giveaway pentru acelea dintre voi care au început deja acest ritual zilnic, dar și pentru cele care au nevoie de un imbold să o facă.

Am ales special pentru voi două agende care îmi plac mult și care sunt numai bune de umplut cu gânduri în fiecare dimineață. Una pentru voi și una pentru prietena voastră cea mai bună.

Ce trebuie să faceți ca una dintre ele să stea la voi pe noptieră? 🙂

Intrați pe pagina de Facebook Inoza la postarea cu Giveaway și dați-i TAG prietenei căreia vreți să-i dăruiți una dintre cele 2 agende.

Giveaway-ul se încheie sâmbătă, 8 iulie la ora 23:59. Voi anunța câștigătoarea duminică, 9 iulie, prin selecție random.org.

Succes și spor la scris! 🙂