Intotdeauna am considerat cartile precum “Women are from Venus, Men are from Mars” ineptii, menite sa piarda, intr-un mod barbar, timpul liber si bugetul cititorilor. De ce nu ti-ai lua un zmeu, o veioza de carton sau un meniu intr-un restaurant vegetarian de banii aia?

Experienta de azi proved me sooo wrong! Care va sa zica: sun sa inchiriez un castel pe stanca in Toscana, la o ora de Roma si 300 de mertri de o plaja absolut superba, intr-un tinut cu rezervatii de cai salbatici si flamingo roz, cu horse-riding, scuba diving si birdwatching. Nu va mai spun nimic despre privelistea spre golf si muntii din spate, sau despre faptul ca atat castelul, cat si mobilierul sunt originale din secolul al XV-lea. Nimicuri! Totul pentru a-i face o surpriza lui boyfriend pentru our anniversary.

Si cand boyfriend afla, ce credeti? Ma convinge ca nu e momentul potrivit, ca nu va putea sa-si ia concediu peste doua luni, cand abia s-a angajat, ca poate vreau sa investesc banii in ceva mai util etc. Mai zi ceva! Men!