Vineri, pe seară, am ajuns din nou în Casa Lipton din Costineşti (cu lacrimi de crocodil în ochi şi mascara şiroindu-mi pe obraji, dar despre asta o să vă povestesc mai jos). Dacă ultima dată am venit aici cu treabă, de data asta am venit special pentru distracţie: petrecerea de lansare a campaniei „Ia-ţi vacanţă cu Lipton!”.

S-a lăsat cu cocktailuri yumm (sau Molotov, dacă este să le evaluez impactul asupra şoldurilor), cu karaoke fără reţineri (cei care m-au auzit în recital s-ar putea să-şi fi făcut ulterior programare la un ORL-ist), cu baie în mare la 2 noaptea şi cu lenevit la soare pe plaja Lipton, a doua zi. Dar să o iau cu începutul.

IMG_1603

Drumul spre Casa Lipton n-a fost tocmai unul însorit. Nici n-am ieşit bine din Bucureşti că autocarul nostru a fost lovit de o ploaie densă şi violentă. Având, deci, acest fundal bacovian, am zis că aş putea la fel de bine să termin The Fault In Our Stars a lui John Green, acest Romeo & Julieta a generaţiei 2000 (în care familiile nu se urăsc, dar protagoniştii suferă de cancer).

Pe la ultimele pagini, am simţit că Lancôme-ul meu îşi părăseşte avanpostul de deasupra genelor şi o porneşte sinuos spre bărbie. Şi, pe când închideam cartea şi încercam să ţin piept râurilor de lacrimi cu un biet şerveţel pe post de stăvilar (spoiler alert: povestea se termină prost), autocarul se opreşte brusc. Mă uit pe geam: am ajuns. Şi, de parcă privirile îngrijorato-amuzate ale colegilor de drum n-ar fi fost suficiente, la coborâre mă întâmpină doi fotografi cu obiective uriaşe. Toată lumea zâmbeşte larg, ca în reclamele la pastă de dinţi, Ina are nasul roşu, mascara scursă şi şerveţele în mână. Just my luck.

IMG_1563

Din fericire, restul serii a compensat din plin sosirea melodramatică. Şi asta deoarece petrecerea de inaugurare a Casei şi a plajei Lipton a fost atât de reuşită, încât unele instantanee din cadrul ei ar putea compromite o viitoare carieră politică (if you know what I mean 😉 ).

Prietenul meu cel mai bun pe parcursul întregii seri a fost Vali Luca, care a preparat nişte cocktailuri demenţiale pe bază de Lipton Mojito şi suc de pepene galben.

IMG_1253

Nu ştiu dacă îl mai ţineţi minte pe Linus din How I Met Your Mother (barmanul simpatic căruia Lily îi spune să-i pună un cocktail în mână ori de câte ori o vede fără). Ei bine, Vali a fost Linus al meu vineri seara. La început, recunosc că am numărat shot-urile şi cocktailurile. După ce scorul a ajuns 7 la 4, pentru echipa shot-urilor (că tot suntem în plin Campionat Mondial de fotbal), am avut bunul simţ să mă opresc (din numărat, that is).

IMG_1414

Nu ştiu la ce număr ajunsesem atunci când Dorian m-a provocat la karaoke, dar judecând după modul în care am reuşit să ridic toată terasa în picioare (pe A.S.I.A., of course) şi după faptul că Dorian mi-a oferit postura de co-prezentatoare a party-ului (Sore se retrăsese epuizată într-un colţ, după ce toată seara a cântat în duet cu petrecăreţi mai mult sau mai puţin înzestraţi muzical), cred că e safe to say că Vali Luca rulează fin.

IMG_1517

IMG_1526

Pe la 2 şi ceva dimineaţa am ajuns pe plajă, unde, luând exemplul băieţilor, împreună cu Elena şi cu Andreea, am făcut prima baie în mare nocturnă din viaţa mea. Foto before, courtesy of Elena (after eram la fel doar că mai udă şi fără rochie, ahahaha).

IMG_122154006479444

Îmi amintesc cât de încântată eram de faptul că apa era caldă şi fără nicio piatră, exact ca în Grecia. Abia a doua zi, când am intrat în aceeaşi apă, de data asta plină de pietre, am realizat că pentru senzaţiile estompate din ajun trebuie să îi mulţumesc aceluiaşi Vali Luca şi cocktailurilor lui delicioase (if you know what I mean 😉 ).

Alături de Sore, Dorian şi Vali Luca, unul dintre invitaţii speciali ai party-ului a fost şi Iulian Moga, care a regizat primul spot filmat de Lipton în România (şi cu care aş accepta oricând să cânt în duet pentru că am realizat că suntem la fel de înzestraţi din punct de vedere muzical, ahahahaha).

Filmările i-au avut protagonişti pe Sore şi pe Dorian, au durat o zi întreagă şi s-au desfăşurat pe plaja Lipton (lângă Obelisc) şi în faţa casei Lipton.

making-of-filmare-casa-lipton-4-iunie-low-res-8

Până e gata videoclipul de making-of (foarte simpatic), vreau să vă arăt imaginile de mai jos, realizate de Dragoş Asaftei, cu Sore, dar mai ales cu Dorian. Nutresc convingerea că dacă producătorii Die Hard l-ar vedea cu câtă neînfricare îşi intră în rol şi cu cât talent îşi execută propriile cascadorii, l-ar pensiona în sfârşit pe Bruce Willis (no offence, Bruce!).

Priviţi-l doar în acţiune! Săritură liberă!

making-of-filmare-casa-lipton-4-iunie-low-res-12

Săritură tip planor!

making-of-filmare-casa-lipton-4-iunie-low-res-13

Săritură dublu axel!

making-of-filmare-casa-lipton-4-iunie-low-res-19

Săritură triplu axel cu dublu tulup!

making-of-filmare-casa-lipton-4-iunie-low-res-21

Într-un final, echipa de filmare a trebuit să îi fixeze zona de aterizare, pentru că o alerga pe biata Sore până în Eforie Sud.

making-of-filmare-casa-lipton-4-iunie-low-res-32

Şi, în sfârşit, o aterizare perfectă. John McClane ar fi gelos. 😉

making-of-filmare-casa-lipton-4-iunie-low-res-20

Şi, iată şi rezultatul final, primul spot filmat de Lipton în România, în cadrul primei campanii locale a brandului.

Nu doar Sore, Dorian, Elena, Carmen, Andreea, IsabelaDragosAlin sau eu ne vom bucura vara aceasta de hot spot-urile fun care sunt Casa şi plaja Lipton. Consumatorii Lipton din toată ţara sunt invitaţi să-şi petreacă vacanţa aici, înscriind codurile promoţionale de pe sticlele de Lipton Ice Tea pe site-ul www.ovarapezi.ro. În fiecare zi cineva va câştiga o vacanţă de o săptămână, pentru doua persoane, în Casa Lipton, şi în fiecare oră altcineva va câştiga ochelari de soare cool.

Dacă nu te ştii norocos/ă, dar eşti fan/ă Lipton Ice Tea pe Facebook, poţi câştiga săptămânal câte un weekend prelungit în Casa Lipton (detalii aici).

making-of-filmare-casa-lipton-4-iunie-low-res-146

Cât despre mine, voi reveni în Casa Lipton pe la mijlocul lui iulie, când o voi însoţi pe Miha, câştigătoarea concursului pe care l-am organizat pe blog şi pe prietenul/prietena ei. Chiar dacă n-o să-i mai avem alături pe Sore, Dorian sau pe Vali Luca, n-am niciun dubiu că ne vom distra de minune şi, cu ajutorul unor cocktailuri cu Lipton Mojito, vom găsi din nou, ca prin minune, porţiunea aceea de mare unde există doar nisip fin. :)))

making-of-filmare-casa-lipton-4-iunie-low-res-201