*Avertisment: Urmatorul post contine autoaprecieri pozitive, cuvinte de lauda la adresa mea, evidentierea calitatilor extraordinare cu care m-a inzestrat natura, precum si motive pentru care sunt invidiata de moarte. Cei care stiu ca sunt alergici la unul sau mai multe dintre elementele de mai sus, sunt rugati sa consulte medicul, inainte de a lectura urmatorul text.

E evident ca aceasta saptamana va fi una extraordinara. Toti indicii conduc catre aceasta concluzie. Dovada suprema? Cand mi-am imbracat blugii dis-de-dimineata, am observat ca imi cad de pe solduri. Yeeeeey! Pentru cei care nu sunt la curent cu evenimentele, ma lupt de cateva saptamani cu blugii, care se incapataneaza sa nu cada de pe mine. Ok, eu nu le-am cerut niciodata sa cada de pe mine, dar, dupa ce in vacanta asta m-au obisnuit cu o atitudine de baggy pants, sa nu mi se intoarca acum si sa se dea skinny jeans, bine?

In fine, am descoperit ca secretul spre silueta Jessicai Alba e sa nu te abtii de la absolut nimic, pentru ca altfel iti consumi frustrarea alimentara in cumparaturi inutile sau in a visa doar tarte cu visine si ciocolata alba trei nopti la rand (cred ca asta a fost un semn). Hm, mai conteaza, din cand in cand, sa mai faci si o ora de cardio si sa bei si 2 litri de chestii lichide, dar numai daca ai chef.

Dupa ce o sa fiu super skinny, o sa scot probabil o carte dietetica, si o sa fac si un DVD de pilates or smth fashionable, care o sa aiba numele meu splashed all over the cover, desi eu o sa fiu personajul secundar, care gafaie in spatele antrenorului. Dupa care o sa scot o apa cu gust de apa plata cu lamaie cu zero calorii si o sa inregistrez si un album solo, cu muzica de fitness.

A, da, sa nu uit! La final, o sa pun in scena o piesa de teatru despre reusita mea uluitoare, si, dupa ce piesa va fi un succes monstru pe Broadway, o s-o transform intr-un film, cu mine in rolul principal, interpretand personajul ce-mi poarta numele.

Anyways, pana ajungem acolo, vroiam doar sa stiti ca imi cad iar blugii, ceea ce, nu-i asa, e un lucru extraordinar! 🙂