Intrerup programul obisnuit al articolelor despre premiere si aparitii pe covorul rosu pentru o mica stire de senzatie de pe Riviera franceza. 🙂

Se pare ca in timp ce criticii de film s-au inghesuit in Théâtre Lumière sau in Salle Debussy pentru a urmari peliculele din competitie, iar vedetele s-au pregatit pentru conferintele de presa, o banda de hoti a furat bijuterii Chopard in valoare de peste 1 milion de euro dintr-un hotel din Cannes.

Bijuteriile, care urmau sa fie luate cu imprumut de staruri pentru covorul rosu, au fost furate dintr-un seif al hotelului Novotel. Victima jafului este un reprezentant al luxosului brand elvetian. Chopard este, de altfel, unul dintre sponsorii oficiali ai evenimentului.

La aceasta editie a Festivalului, Cara Delevingne, Cindy Crawford si Lana Del Rey au fost fotografiate purtand bijuterii Chopard.

Sa se fi inspirat hotii din pelicula “The Bling Ring” a Sofiei Coppola (in care o gasca de adolescenti sparg si jefuiesc casele vedetelor de la Hollywood)? Poate nu intamplator patania a avut loc chiar dupa premiera filmului. :))

Sa speram ca Politia franceza va da de urma hotilor. In orice caz, povestea poate sta oricand la baza unui film. 🙂

Sursa stire: British Vogue si New York Daily News.