Daca William si Kate ar fi doi oameni obisnuiti, ziua de azi ar fi despre dragoste. Pentru ca nu sunt, insa, ziua de azi este despre conveniente, eticheta, politica, ceremonie, spectacol si ce mai vreti voi.

Dar pentru ca, in fond, ziua de azi este despre dragoste, 🙂 va propun 5 fotografi care surprind in imaginile lor oameni care se iubesc.

Intr-o ordine total subiectiva:
1. Matt si Angie Sloan
Sot si sotie, cei doi Sloan sunt specializati in fotografii de nunta si de logodna si reusesc sa surprinda parca inefabilul unei stari. Aici puteti vedea sesiunea foto retro pe care au facut-o cu ocazia logodnei cuplului de mai jos. Demult n-am vazut niste imagini mai linistitoare si mai frumoase.
2. Craig si Kitty Fritz
Nu stiu daca a fi casatorit si a lucra cu perechea iti asigura succesul in fotografia de nunta, dar Craig si Kitty sunt un alt exemplu de fotografi minunati.
Fotojurnalisti la baza, cu lucrari publicate in New York Times, Time Magazine si USA Today, cuplul, cunoscut ca Twin Lens, si-au creat un stil personal de fotografie de nunta, de tip documentar, foarte emotionant si viu. Aici puteti vedea o serie de fotografii facute cu ocazia nuntii unui cuplu corean. Cadrul cu lacrima care se prelinge pe obrazul miresei mi se pare superb.
3. Joy Harmon Prouty
Joy este fotografa specializata in nunti si portrete si are un stil absolut minunat, vintage-fresh. Aici puteti vedea cateva imagini de la sedinta foto “Young Love” in care apare fiica de 3 ani a lui Joy, Gracie si prietenul ei de 4 ani, Zeke. 🙂
5. Michael Creagh
Fotograf new-yorkez specializat in fotografiile pentru reviste si reclame, crede ca pasiunea nu poate fi simulata. Asa ca pentru un pictorial despre sarut al revistei Metropop a folosit fotomodele Elite Models, dar le-a cerut sa-si sarute iubitii din viata reala. Rezultatul? Lovely! 🙂
6. Chris Craymer
Este un fotograf de fashion care impartaseste punctul lui Creagh de vedere despre dragoste si naturalete. De altfel a si scos o carte, Romance, in care a fotografiat cupluri obisnuite in ipostaze pline de tandrete (cupluri obisnuite care seamana suspicios de tare cu niste modele, if you ask me 🙂 ).
PS: Si, ca tot vorbeam la inceput de William & Kate, ii multumesc mult de tot, dulce ca o savarina, celei/celui care mi-a trimis prin transfer filmul ieri. It made my day. 😀