Symmetry Breakfast

Michael Zee îi gătește în fiecare zi micul dejun parterului său, Mark. Din joaca asta a rezultat o carte de gătit. Contul ideal de urmărit pentru cei care suferă de OCD sau care iubesc micul dejun.

Ida Frosk

Ida este un food artist din Norvegia, care creează farfurii adorabile, inspirate de opere de artă, oameni, animale sau locuri din jurul lumii.

Spielkkind

Contul ilustratoarei și fotografei germane Kerstin Hiesterman este o bucurie, mai ales dacă îți plac minimalismul și ilustrația și ai spirit ludic.

drops. #and_draw_something

A post shared by kerstin hiestermann (@spielkkind) on

Lucy Laucht

Dacă îți place să urmărești oameni aventuroși care și-au dat demisia și-și îndeplinesc visul de a călători, îți va plăcea și de Lucy. Absolut toate fotografiile ei arată ca niște cărți poștale.

sitting on a train to Rome editing one hundred thousand photographs and wondering if this place was even real

A post shared by Lucy Rose Laucht (@lucylaucht) on

Local_Milk

Beth Kirby este o fotografă și stilistă alimentară care locuiește la Paris. Beth face până și curățatul păstăilor să pară un act artistic. Îți recomand și contul soțului ei, Matthew Lud.

Market bounty & shelling pink beans, a scene from the one day workshop I taught here in Paris this past Saturday. We have spots open for our retreat in the Faroe Islands with @tifforelie in August! We will be exploring the beautiful landscape of the islands while learning photography as well as how to create cinemagraphs! In addition to the visual storytelling we will be focusing on how creatives can turn their passion into a thriving business that allows them to make a living doing what they love and how to be the master of your time & live slow without sacrificing the things that really matter *or* success in business. We hope to see you there! Link in profile to reserve your spot now! #localmilkretreat #theartofslowliving

A post shared by Beth Kirby (@local_milk) on

LeoLeoParis

Că tot vorbim de Paris, fotografiile alb-negru, clasice, ale lui Hannibal Renberg te vor face să vrei să-ți cumperi doar un bilet dus spre Orașul Luminilor. Dacă vrei o variantă mai glossy-glam și pastelată a Parisului, urmărește-o pe Carin Olsson.

Garance Doré

Pentru mulți, doar o fotografă și fosta iubită a lui Scott Schumann (The Sartorialist), pentru mine o femeie puternică și inspirațională, care mă face să aștept a patra decadă a vieții cu mult interes.

Brahmino

Simone Bramante își consideră fiecare fotografie de pe instagram o poveste, așa că îi dă un titlu și o mică descriere care te ajută să intri în atmosferă.

Waterproject

Seth Willingham fotografiază cele mai frumoase plaje și oceane pe care le-ai văzut vreodată. Contul ideal de urmărit dacă abia te-ai întors din vacanță sau n-ai apucat încă să pleci.

Teresacfreitas

Fotografa portugheză Theresa Freitas fotografiază, respiră și trăiește culori pastelate. Un cont ca o porție uriașă de vată pe băț.

BonPon511

Bon și Pon sunt un cuplu de japonezi, căsătoriți de 37 de ani. N-ai cum să nu-i iubești cu numele lor care rimează și hainele lor perfect asortate. #lifegoals

カメラ係の娘に「手を繋いで❤️」と言われて照れながらポーズをとる二人コートを脱いだところ [追記] 新年早々たくさんの「いいね!」とフォロー、そして数々の温かいコメントありがとうございます❣️お一人お一人にお礼を申し上げたい気持ちは山々ですが、まとめてのお返事で失礼いたします 私達夫婦の写真を見て「こんなふうに歳を重ねたい」「こんな夫婦になりたい」と言っていただけることは何より嬉しく励みになります。歳を取るのも悪くないなぁと思ってもらえたら幸いです 間もなく年金暮らしとなる私達、生活は厳しくなるけれど高価なものはなくても日々仲良く笑って暮らせたらと思っています。高いお洋服は買えませんが、自分達なりのオシャレを楽しんでいきたいと思います 拙い夫婦の写真ですが、これからもどうぞよろしくお願いいたします #couple #over60 #fashion #coordinate #outfit #ootd #instafashion #instaoutfit #instagramjapan #whitehair #silverhair #greyhair #夫婦 #60代 #ファッション #コーディネート #夫婦コーデ #今日のコーデ #グレイヘア #白髪 #共白髪

A post shared by bon_pon (@bonpon511) on

Miss Weblet + Greg Dukes

La fel de inspiraționali chiar dacă nu au un cont comun sunt Karen Weber și partenerul ei, Greg Dukes. Dacă v-ați întrebat vreodată cum o să arate la bătrânețe hipsterii de azi, ei sunt răspunsul.

Icon accidental

Ultima recomandare 60+ de azi, Lyn Slater a devenit model la 63 de ani, când a fost confundată cu un style icon în timpul unui New York Fashion Week. Dacă îi vezi pozele, vei înțelege de ce.

Ann Street Studio

Dacă Garance Doré e o fotografă franțuzoaică stabilită în SUA, Jamie Beck e o fotografă americană stabilită cu soțul ei în Provence. Pozele și descrierile lor te vor face să îți dorești să te muți și tu în sudul Franței.

Marnie the dog

Marnie este un shitzu de 15 ani, salvată de la un adăpost la 11 ani, care suferă de o boală numită sindrom vestibular (motivul pentru care are capul ușor înclinat și limbuța atârnândă). Stăpânii ei s-au îndrăgostit iremediabil de micuța patrupedă cu dizabilități și întreg internetul i-a urmat.

Chillin in the sun beans

A post shared by Marnie The Dog (@marniethedog) on