Se anunta o saptamana plina, cu trei evenimente foarte dragute:
– unul pentru care am deja insotitor, dar incerc sa mai fac rost de invitatii
– unul pe care il asteapta multa lume
– un al treilea la care m-as bucura sa veniti cat mai multi, pentru ca va fi fain.
Primul eveniment e avanpremiera Tabu a filmului “Biutiful” al lui Iñárritu, cu Javier Bardem in rolul principal.
Nu fac parte din gasca de fete topite dupa fizicul lui Bardem si in ultima vreme aleg sa vad doar filme light, dar marti o sa fac o exceptie.
O data pentru ca am vazut “21 grams” si “Babel” si mi-au placut, deci am incredere ca Iñárritu a realizat o noua bijuterie a cinematografiei ultrarealiste cu “Biutiful”. Si in al doilea rand pentru ca am auzit multe voci care sustin ca Bardem ar fi meritat Oscarul lui Firth (a primit, oricum, trofeul pentru cel mai bun actor la Cannes) si vreau sa ma conving daca e asa. 🙂
La film merg impreuna cu prietena mea, Alexandra, dar daca reusesc sa fac rost de una-doua invitatii in plus, promit sa va anunt. 😉
In al doilea rand, dupa cum bine stiti, saptamana asta se deschid primele magazine H&M in Romania (am auzit un “Amen to that!”? 🙂 ).  Se pare ca gheata va fi sparta la AFI Cotroceni pe 25 si apoi la Magazinul Unirea pe 26 martie.

Last but not least, sambata seara e un dublu eveniment la Opera: ShortsUP si lansarea Decat o Revista # 5. Vor rula o serie de scurtmetraje simpatice, premiate sau nominalizate la Oscar/BAFTA/Cannes, va fi muzica jazz live, lume buna si vom vedea, in sfarsit, cum arata numarul 5 al DoR.
Evenimentul va incepe la ora 22.00 iar biletele por fi cumparate de pe eventim.ro la 25 de lei, sau de la Opera in ziua evenimentului, la 35 de lei (pret care include si ultimul numar din DoR).
Ne vedem sambata @Opera, da? 🙂