M-am oferit sa scriu episodul despre sex, virginitate si alti demoni la serialul la care prestez de zor. Ma gandeam eu atunci ca as putea scrie si 10 comedii din experienta personala, ca doar deh, m-am asigurat ca au de ce sa rada cateva generatii de stranepoti  de-acum inainte.

Acum, nu stiu altii cum sunt. Adica, ma intreb, oare scenaristii care scriu despre moarte simt o dorinta incontrolabila de a da coltul? Sau cei care scriu despre nunti, au un imbold puternic sa tie the knot? Ca eu una…

Cum va ziceam, scriu de zor de cateva zile la aceasta capodopera care nu va insuma mai mult de 30 de minute de transmisie. Trebuie sa ma asigur insa, ca aceste 30 de minute vor fi un cumul de buna-dispozitie nemaintalnit pana in prezent, de la creatorii Friends incoace.

Si uite asa am intrat eu in faza de documentare. Adica stau zi lumina (cand nu fac altceva, cum ar fi sa prestez la revista, sa merg la scoala sau sa mananc) si citesc despre sex. Studii, statistici, vorbe de duh, ciudatenii, ma rog, orice mi-ar folosi. Daca sunt intrebata ce fac, raspund simplu : « Lucrez ». Credeti-ma, e greu. Sex si iar sex, all day long. Dar sunt dedicata muncii mele. No price is too high.

Ca o paranteza, in redactiile glossy te trezesti cateodata cu cele mai bizare replici, care, daca nu esti an inside person, te ametesc de tot. Exemplu: imi intreb colega, Lavinia, ce face. « Ma chinuiesc cu celulita asta ! ». Evident, era vorba de articolul despre celulita. 🙂 Sandi, o alta colega, ne-a anuntat saptamana trecuta ca ea si un alt coleg, «Ne-am chinuit toata seara cu sexul, si tot n-am terminat. Am venit azi mai devreme, si poate iese ». Gosh, aren’t glossy magazines something else? 🙂

Din pacate, sunt destul de epuizata dupa tot sexul de azi 😀 asa ca I go to nappy land. Daca vreti sa va impartasesc din bagajul nepretuit de cunostinte acumulate zilele astea despre birds do it, bees do it, let me know. Am folosit cam 4% din ce am citit in redactarea scriptului, si e pacat ca restul to go to waste. Glumesc, bineinteles. Finders keepers! Muhahahaha!