Lorgean Theatre, creat de Lorin in 2008, este singurul teatru de apartament din Romania si cel mai exclusivist, as adauga.

Daca va plangeti ca nu gasiti bilete la TNB, wait till you see this. Nu degeaba are sloganul “Poate vei fi invitat”.  🙂

Primul spectacol la care am participat a fost Singuri Acasa, in 2009. Un performance despre singuratate, intr-o perioada de maxima singuratate pentru mine, a avut un efect terapeutic.
 
Vineri, 27 si duminica, 29 mai, Lorgean Theatre isi deschide din nou portile (sau, ma rog, usa 🙂 ). Este vorba despre doua spectacole-lectura, piesa “Cerul in timpul noptii” de Susan Hodgetts si “Pe culmile revarsarii” a lui Lorin. Doua piese scrise de doi dramaturgi din tari diferite despre interactiunile dintre romani si englezi, reunite in spectacolul In Oglinda.
Am doua invitatii duble la reprezentatii. Pentru a le primi, raspundeti in comentarii la intrebarea Care este cea mai amuzanta prejudecata culturala cu care te-ai confruntat ca român/ pe care ai avut-o despre altii?
Cei doi castigatori vor fi alesi de Lorin.
Deadline: marti, 24 mai, ora 20:00. 

So, cu cine ma vad in sufrageria lui Lorin? 🙂

* Mai multe detalii despre In Oglinda, pe blogul Lorgean Theatre. Despre proiect puteti citi (printre altele) pe Metropotam, in Dilema Veche sau, mai recent, in ultimul numar Decat o Revista.

Later Edit: Castigatoarele celor 2 invitatii duble sunt Andreeame si Roxana. Felicitari, fetelor! 🙂 Roxana, astept un mail de la tine ca sa-ti dau mai multe detalii.