Se apropie anotimpul nuntilor. Asa se explica tot mai frecventele sarmalutze ce ies sambetele pe portile “Lenuta Style”, hair salon-ul din spatele blocului meu.

Mi-am adus aminte tot asa ca, acum vreo luna ma plimbam intr-un weekend prin Gradina Botanica, unde am avut fericirea sa dau peste nu mai putin de 3 cupluri de proaspeti insuratei.

Veniti in celebrele haine monocolore si cu un alai de domnisoare de onoare si cameramani, miresele si mirii aveau acelasi scop ce trada o originalitate debordanta: sa-si imortalizeze fericirea in decorul vegetal.

Faptul ca nuntile reprezinta un ritual si au cateva elemente standard este de la sine inteles. Atunci cand mergi la o nunta te astepti la o anumita succesiune de pasi: mersul la biserica, ceremonia religioasa, apoi mersul la petrecere, unde, din nou, totul este impartit in etape. In cazul nuntilor de o plictiseala cutremuratoare, aceste etape sunt simple: inainte de cafea si dupa. Dar, pentru numele Sfantului Sisoe, ritual nu trebuie sa insemne plictiseala de moarte, nu-i asa?

Intotdeauna mi-am spus ca daca va fi sa ma marit vreodata, (if ever 🙂 as vrea ca nunta mea sa fie una to remember. Dar aici nu vorbesc de aranjamente florale luxuriante, focuri de artificii breathtaking, torturi zgarie-nori, animatori celebri sau meniuri pe baza de fructe de mare.

O nunta to remember este, in viziunea mea, una la care atat mirii, cat si toti invitatii s-au simtit extraordinar. Una la care mancarea a ramas pe mese pentru ca nuntasii n-au parasit cu orele ringul de dans. Una la care oamenii s-au bucurat, au ras din tot sufletul si si-au creat amintiri pentru o viata intreaga si inca trei reincarnari 🙂

Urmatoarele linkuri (grupate in ordinea preferintelor mele) prezinta trei fragmente din trei nunti care imi sustin perfect viziunea. Sper ca toate cele trei cupluri vor ramane impreuna (cel putin) pana la adanci batraneti si vor creste copii (cel putin) la fel de haiosi si simpatici ca si ei.

Enjoy! 🙂

Nunta 1: the crazy Brubakers, creatorii trendului 🙂

Nunta 2: Anthony si Theresa si un breakdance ajuns celebru la “Good Morning America

Nunta 3: Julia& James, Dirty Dancing 😉