Iepurasul meu pare sa supravietuiasca perfect perioadei critice de care ma avertiza toata lumea. Azi am serbat, de altfel, cu mare pompa, implinirea a 10 zile de cand il am (interval in care n-a dat coltul!). Sa vedem ce o sa ne aduca ziua de maine.

Adina a primit – in sfarsit!- bursa in Polonia dupa care suspina de anul trecut. Sper sa scrie si pe blog unele dintre experientele poloneze, sa ma pot bucura si eu.

In mod cu totul ciudat, am fost avansata la serviciu. Acum sunt redactor sef-adjunct al publicatiei la care lucrez. Tocmai cand am reusit sa imi pun ordine in viata, cand, in doua saptamani, am fost si la teatru si in parc de vreo 3 ori, cand mi-am cumparat chestii pe care vroiam din tot sufletul sa le fierb/prajesc/coc si gateasc (pentru prima data in ultimele 3 luni), cand am recuperat my movie void, si cand mi-am cumparat una dintre cartile de baza ale copilariei mele, “Peter Pan in gradina Kensington”, apare Asta. But, then again, vorbeste persoana care a crezut ca nu supravietuieste examenului de filosofie de la BAC, sau testului de semiotica.

Daca clachez si ma gasiti intr-un azil repetand la nesfarsit: “I want my mommie!”, amintiti-mi ca eu am zis “Da”.