M-am trezit azi-dimineata cu un munte de draci. Minny Bunny a fost mega porc spinos si mi-a ros ieri cablul de la acumulatorul mobilului.

Avand in vedere ca mobilul meu mai are energie fix de-o liniuta rosie, in curand o sa comunic cu lumea prin semnale luminoase si fumigene. A, da! Am fost la vreo 3 Germanos-uri, doar ca sa aflu ca modelul meu de acumulator fie nu mai exista, fie nu mai este in stoc. Friendly advice: luati-va iepure doar insotit de garnitura de broccoli!

Pe de alta parte, acum cinci minute, cand m-am intors de la pranz, gradinarul s-a holbat atat de intens la decolteul meu, incat a pierdut controlul asupra vehicolului de tuns iarba si…a picat in nas. Am ras isteric eu, a ras si mai isteric portarul, au ras si cativa trecatori. Da, am luat in considerare faptul ca pentru asta e posibil sa ard in focurile eterne ale Gheenei, sau sa acumulez atatea bad karma points, incat urmatorul lucru pe care il roade urecheatul sa fie geanta mea nou-nouta si lacuita de la Milano. Bring it on, sister!