In seara asta, pentru 107 minute, am fost o combinatie de pustoaica de 7 ani si fata de 21 de ani care inca mai crede in “true love’s kiss”. Magia a fost realizata de “Enchanted”, creatie Disney la granita dintre fantasy, animatie, comedie, musical si romance.

Daca ar fi pe DVD, ar fi de departe unul dintre cele mai minunate cadouri de Craciun, indiferent de varsta, personalitatea sau preferintele cinematografice ale destinatarului. Daca nici asa nu v-am convins, the lead actor e – tadadadadadadadada – nimeni altul decat…Patrick Dempsey! Asa ca daca vreti sa-l vedeti valsand cu o printesa, cantand, luptandu-se cu un dragon urias pe Empire State Building (daca nu gresesc cladirea), “Enchanted” is a must !

Iar ideea de la care a pornit filmul e cel putin geniala. Totul incepe atunci cand printesa se intalneste cu printul, urmeaza sa se casatoreasca, iar mama vitrega a printului nu poate permite asta, asa ca o trimite pe Giselle (the princess, of course) in ceea ce numeste ea “A world where there is no happily ever after”. Da, ati ghicit, lumea noastra. 🙂

Daca vreti sa vedeti trailerul filmului (care va avea premiera in Romania pe 15 februarie) click aici unde scrie trailer. 🙂

However, eu v-am ales una dintre putinele melodii din film, care chiar mi-a ramas in cap, si pe care, cu putin noroc, o sa o fredonez multe zile de acum incolo.

In videoclip sunt Robert, chipesul avocat new-yorkez interpretat de Patrick Dempsey si printesa Giselle, interpretata de Amy Adams, care transforma (in pofida insistentelor lui Robert) Central Park intr-o imensa scena de pe Broadway.