Atunci cand am refuzat, din cauza unor probleme personale, o invitatie la o petrecere Redd’s saptamana trecuta, (primita de la minunatele fete de la Draftcb) stiam ca o sa regret.
In primul rand pentru ca la ultimul lor party m-am simtit foarte bine si in al doilea rand pentru ca la petrecerile Redd’s exista mereu un element- surpriza foarte simpatic si bine gandit.
In cazul petrecerii de saptamana trecuta a fost vorba despre un concert Vicky Jackson. Nu va ingrijorati daca numele nu va spune nimic. Si mie imi era complet straina pana la momentul in care am citit invitatia respectiva.
Ceea ce mi-a atras atentia, insa, a fost observatia ca aceasta Vicky “va fi, pe aceeasi scena, Lady Gaga, Pink si Amy Winehouse”. Nu stiu exact la ce m-am asteptat atunci cand am cautat-o pe Youtube. Banuiesc ca la un fel de sosie care face playback pe melodiile celor trei.
Imaginati-va, asadar, ce surpriza am avut cand am auzit-o cantand live si imitandu-le impecabil atat timbrul vocal, cat si gestica celor trei (la care se adauga, mai nou, si Katy Perry).
Vicky este absolut fantastica, dar va las sa va faceti singuri o parere despre talentul ei dupa ce o ascultati mai jos.

Lady Gaga – You and I

Si astea sunt imaginile pe care le-am primit post-concert de la fete. Cata atentie la detalii, mai ales in cazul lui Amy Winehouse, nu-i asa? Fantastica aparitie. Mi-am propus sa n-o ratez daca mai revine in tara.