Nu stiu la altii cum este, dar la mine week-end-ul e moment de rafuiala cu toate treburile imposibil de rezolvat in timpul saptamanii. Sambato-duminica, pentru ca pare un corp unic, si nicidecum doua zile, e momentul in care ma indrept spre Cora cu o lista de cumparaturi cat o rola de hartie igienica, cand bluzitele si rochitele au parte de tratament spa cu detergent si balsam parfumat, cand covorul e periat ca o blana uriasa de pisica neagra, cand iepurasului i se schimba culcusul, cand sunt pregatite interviurile pe saptamna ce urmeaza, si cate si mai cate…

Da, stiu, nici nu mai pare ceea ce oamenii normali inteleg prin “sfarsit de saptamana”. E doar un moment prielnic pentru activitati fizice, pentru ca cele intelectuale ma sfarseste in cele cinci zile lucratoare.

Azi a fost o zi tipica de sambato-duminica, in sensul ca dupa ce m-am intors de la salon (unde, slava Cerului ! au schimbat algele pe altele mai putin “mirositoare”), am facut un tur in forta de piete, am facut curat, spalat haine, ba chiar am facut si prima mea sedinta de tae-bo ! Ceea ce inseamna, cu alte cuvinte, din doua una, ca ori nu mai stim sa ne relaxam, si incercam sa facem totul ca la carte, chiar daca am putea la fel de bine sa zacem in timpul asta, ori ca eu nu stiu sa fac pauze. Hm…Oi fi o maniaco-compulsiva obsedata de curatenie, shopping organizat si spalat pe culori si texturi ?

Anyways, off I go now! Ma asteapta in seara asta Reamonn si Pink! Me is going to concert tonight! Yey me! Ok, ca sa nu ma invidieze prea mult cei care nu au apucat sa isi cumpere bilete (si care nu o sa apuce sa fredoneze “The only ones” cu mine in seara asta), sa stiti ca ma duc singurica-cuc, pentru ca nu am gasit pe nimeni care sa vrea sa vina la concertele astea. Sigur, o droaie merg maine la Alice Cooper si Marilyn Manson, dar chestia asta nu ma incalzeste deloc.

V-am pupat, I go put on my pink top and be very very pretty and gay! Promit un review al concertului maine pentru toti cei ce nu vor fi pink, pretty & gay in seara asta. 😀