…luni seara stai cocotata in varful patului, la 500 de km de Bucuresti, si te uiti la finala Vocea Romaniei la TV, iar miercuri stai o ora de povesti cu Dragos Chircu, ca apoi joi sa iei pranzul cu Stefan Stan. 🙂

Miercuri cand m-am intors la birou (usor necajita, ce-i drept, de mult prea scurta vacanta de Craciun) am aflat ca il vom avea ca invitat la video chat-ul perfecte.ro pe Dragos Chircu. Am sarit 3 metri in sus de bucurie si m-am oferit sa-i iau eu interviul, desi habar n-aveam cu ce se mananca un interviu video live. 🙂

Prietenele mele stiu ca sunt o sustinatoare ferventa a lui Dragos, inca de la prima emisiune Vocea Romaniei la care am asistat. L-am mai intalnit la petrecerea de 1 decembrie a PRO, unde am stat vreo 5 minute de vorba, si apoi, din nou, in platou la Vocea. Bineinteles ca nu ma mai tinea minte de la o intalnire la alta, la cate chipuri i se perindau extaziate prin fata, dar a fost un gentleman perfect si de fiecare data s-a prefacut ca ma stie. :))

Revenind la ziua de miercuri. Evident ca am avut emotii cat casa, banuiesc ca am facut cacofonii si Dumnezeu mai stie ce alte dezacorduri, cu presiunea a mii de oameni care ne priveau live, dar, slava Domnului, nu exista inregistrarea care sa demonstreze asta. 🙂

Si acest lucru deoarece, in infinita netezime a cerebelului meu, am uitat sa-i dau operatorului caseta sa inregistreze interviul. Cu alte cuvinte, daca ne-ati urmarit miercuri in direct, de la ora 18, bine, daca nu, cam asta e. Imaginea de dedesubt este, de fapt, singura dovada ca ne-am intalnit alaltaieri.

Dragos mi-a lasat exact aceeasi impresie de prima oara cand am vorbit: de om cu picioarele pe pamant, modest, cald. Nu e un rock star, evident, dar exista oameni (inclusiv eu) care apreciaza exact genul asta de personalitate la un artist.Ieri a fost randul lui Stefan Stan sa dea pe spate fetele din PRO. Inainte sa intre in direct la video chat cu colega mea, Doina, mi-a trecut prin spatele biroului si mi-a cantat un (bine intentionat, dar extrem de ridicat ca numar de decibeli) “Everybody loves somebody sometimes” in urechea stanga. Pana sa mi se opreasca tiuitul din timpan si sa ma intorc uimita, Stefan s-a impiedicat deja de un cos de gunoi din spatele meu si a evitat in ultima clipa o coliziune cu mocheta. Mda, mi s-a mai spus ca am efectul asta asupra barbatilor.  :))

Lasand gluma la o parte, trebuie sa recunosc ca, urmarindu-l la video chat, am inteles de ce atatea femei il considera carismatic. I-am spus-o si lui peste o ora, in timp ce am luat pranzul, impreuna cu colegele mele, la bufet (masa noastra a devenit, de altfel, in cateva minute, cea mai populara din incapere).

–    Pana si Ina, care e fana Dragos, a spus ca i-ai devenit simpatic, a ras colega mea Doina. Stefan s-a intors catre mine cu his signature smile si cu sprancenele ridicate.
–    Asa e. Cand te urmaream la televizor, carisma ta nu depasea granita ecranului pentru mine. Vocea da, dar nu si personalitatea. Si-atunci nu-ntelegeam de ce se isterizeaza atata fetele, i-am spus.
–    I-auzi, a ras el.
–    Banuiesc ca e reconfortant sa mai vorbesti si cu cineva care nu e fanul tau numarul unu, am ras si eu.
–    Imi place de tine. Esti sincera.

Dupa care am primit vreo doua imbratisari (sa nu credeti ca sunt o privilegiata, Stefan e extrem de afectuos si a fericit cu imbratisari si pupaturi multe fete ieri) si am conchis amandoi ca suntem simpatici.  :))

Poate ca n-am avut cea mai lunga si odihnitoare vacanta de Craciun, dar am avut cu siguranta cea mai animata saptamana post-Sarbatori de pana acum. 🙂