Care va sa zica anuntul suna in modul urmator:

 “Tanara abia pornita pe cararile (intortocheate) ale vietii, cauta de urgenta consilier vestimentar/persoana versata in domeniul modei in vederea sfatuirii in scopul achizitionarii de piesa vestimentara purtabila cu ocazia incheierii festive a ciclului universitar. Ofer recompensa”

Traducerea e mai simpla. 🙂

Maine we go shopping. Eu si sora mea angelica care se deplaseaza cateva sute de kilometri ca sa nu ma lase sa haladuiesc singura prin Baneasa Shopping City, ca tot am auzit ca e in trend.

Intrebarea mea (de om care nu-si mai aminteste cand si-a luat ultima glam evening gown) iaste: ce magazine sa atacam primele (pana ne mai tin picioarele si avem inca sufletele pline de entuziasm tineresc)? De unde se pot lua rochite de seara dragute, dar naughty in acelasi timp, al caror pret sa nu depaseasca trei cifre? (Patru cifre sunt acceptate doar daca rochia sare singura de pe umeras si refuza sa se dea jos de pe mine, ceea ce, evident e un semn :D).

Daca mai aveti idee de alte locatii de cumparaturi (in afara de Baneasa, unde am zis sa mergem pentru ca magazinele sunt adunate cu sutele intr-un singur loc, si e mai simplu), do drop a hint! Sper ca blogul asta sa nu fie citit doar de doctoranzi in literatura rusa sau masteranzi in chimie anorganica :)))