Asta e ultima mea postare pe saptamana asta. Maine, in timp ce voi cititi aceste randuri, eu si umbrela mea ne vom rataci prin ploioasa Londra. 🙂
Va multumesc tuturor pentru recomandari si sugestii (a special thank you catre Chris, Madelin si Corina, care mi-au umplut capul cu locuri care de care mai frumoase). Iata ce experiente londoneze au intrat pe shortlist-ul meu:
Foyle’s si Waterstone’s, celebrele librarii de 6 etaje (fiecare) 😀
– minunatul restaurant cu flamingo The Roof Gardens
Fashion’s Night Out organizat miercuri de Vogue (supranumit London’s biggest shopping event, evenimentul e o scuza ca designerii, topmodelele si actritele sa se amestece printre cumparatorii magazinelor din West End). O sa-l salut pe Manolo din partea voastra. 😀 Si da, o sa ma gandesc la voi cand o sa-mi fac my free express manicure la Chanel.
 – MUSE 😀 😀 😀
– un musical. Probabil ar trebui sa ma duc la unul cu muzica lui Lloyd Webber sau asa ceva. La cat de superficiala ma stiu, insa, in mod cert o sa ajung la Sister Act sau, mai rau, la Legally Blonde. :)))
– bineinteles, orice as face, I’ll keep an eye open for Wills. O fi el logodit si pe picior de insuratoare,  but it’s like they say: it ain’t over till it’s over. :)))
Ne recitim luni. 🙂