Cand eram boboaca la facultate, as fi dat orice sa pot arunca un ochi in biroul unui redactor-sef de revista sau sa asist (preferabil sub forma de musca pe perete) la o sedinta de redactie. Iar sa am ocazia sa ascult acel om vorbind despre munca sa ar fi fost, bineinteles, cireasa de pe tort.
Voyeuristii interesati de media ca mine 😀 au astazi sansa de a-si satisface aceste mici curiozitati. Si asta datorita Asociatiei Oricum, care, in cadrul platformei GOmentorship, face o serie de mini-documentare cu oameni de succes, care pot da tinerilor repere si ii pot motiva.

In ultimul mini-documentar din serie, o puteti vedea la munca pe Cristina Bazavan, redactorul-sef Tabu, momentul in care eu pitch-uiesc un subiect (i-l propun Cristinei pentru numarul urmator), precum si cateva cadre din biroul nostru. Si, mai important, o veti putea asculta pe Cristina povestind despre munca pe care o face si care sunt victoriile pe care le-a obtinut in profesia ei.

PS: Ca anecdota, cam 10% din filmulet il veti petrece urmarindu-ma cum dau paginile revistei noastre cu mare aplomb si stil. Vizionare placuta! 😀