Stiu ca am zis ca nu mai scriu pe blog cateva zile, dar asta e prea simpatica s-o pastrez doar pentru mine. 😀

Pentru Tabu de aprilie, impreuna cu cateva colege de birou, am testat niste creme noi (de fata + corp). Mie mi-a revenit crema de corp, pe care am folosit-o intensiv saptamana asta, in fiecare zi, dupa sauna. Ce impresie mi-a lasat veti citi luna viitoare (eu spun ca e unul dintre cele mai originale advertoriale pe care le-am scris lately 🙂 ).

Partea simpatica, insa, a fost ca acum o ora am avut sedinta foto pentru respectivul articol-experiment. Imaginati-v-o pe Ina, asadar, stand pe pervazul unei ferestre si dandu-se pe brate generos cu crema, in timp ce e imbracata din cap pana in picioare in hainele cu care a alergat prin tot orasul. :))) Cred ca a iesit cea mai originala si naturala poza-demonstratie a unui produs de ingrijire corporala ever.

Pe de alta parte, slava Domnului ca nu m-au pus sa stau in mijlocul biroului intr-un prosop! Daca ma gandesc mai bine, cred ca o sa stipulez in contractul de munca o clauza anti-stat intr-un prosop in mijlocul biroului, in timp ce ma dau cu crema de corp. You never know. :))