* light Friday post for chicks

Toata admiratia pentru fetele care reusesc sa supravietuiasca unei zile cu o geanta liliputana. Stiti voi, genul in care incape un gloss, o agenda cat palma, un mobil ultra slim si, eventual, un blush.

Eu, una, nu ma simt sigura pe mine in jungla urbana care este Bucurestiul (singura capitala din lume careia chiar cred ca i se potriveste aceasta sintagma cliseu!) daca nu am o geanta in care incape absolut tot ce am nevoie.

Azi, de exemplu, sunt convinsa ca geanta mea ar fi putut adaposti fara probleme un chinez mic. Au incaput in ea:

–    o pereche de adidasi si o pereche de sosete de rezerva (in caz ca strazile se transformau iar in Dunarea la Portile de Fier, ca ieri)
–    un lunch box imens cu 2 sandvisuri, vreo 4 fructe, un iaurt, un baton de cereale si o conserva de jumate de kilogram de lapte condensat – ultima e pentru colegi, nu pentru mine, ok? :D)
–    2 carti: Despre publicitate a lui Ogilvy si Clopotul de sticla al Sylviei Plath
–    o umbrela
–    un portofel XXL
–    un portfard  (care contine mai multe nuante de gloss, eyelinere, mascara, blush, fond de ten, parfum etc. I don’t joke about make-up. 🙂 )
–    2 pungi de cadouri cu cadouri in ele

–    103 poze scoase de la developat in dimineata asta
–    2 telefoane mobile
–    1 mp3 player si un memory stick
–    1 toc de ochelari
–    1 agenda
–    1 set de chei
–    o crema de maini
–    servetele
–    un buzunar secret cu bomboane cu lapte pentru zile ploioase 😀
–    alte maruntisuri absolut indisponsabile

Cand o sa ma fac mare, visul meu este sa am o geanta ca a lui Mary Fiore, personajul interpretat de Jennifer Lopez in The Wedding Planner (film prost, continut de geanta genial). Tipa avea in poseta absolut tot ce-ti putea trece prin cap, de la trusa de prim ajutor si medicamente, la seturi de ace de toate marimile si papiote cu ata, surubelnite cu mai multe capete, diferite tipuri de adezivi si perechi de ciorapi de rezerva. She’s my bag hero. *sigh*

Stiu ca acum cateva posturi o citam pe Carrie Bradshaw care spune ca balls are to men what purses are to women. Pentru mine, de fapt, geanta mea e fortareata mea. Locul in care, vorba celor de la Faithless, I heal my hurts, locul in care mi-ar placea sa ma pot ascunde intr-o zi urata, rontaind un mar, rasfoind o carte buna si ascultand Owl City.

Stiu ca lepse cu ce contin gentile voastre au tot circulat. Mi-ar placea sa-mi spuneti insa ce reprezinta ele pentru voi. 🙂