In general sunt una dintre persoanele alea norocoasa care isi iubesc job-ul. In ultima vreme, insa, am motive sa-mi iubesc jobul si mai mult decat de obicei (daca ar fi posibil, bineinteles 🙂 ).
Ziua de azi, de exemplu, este unul dintre motive. O sa mi-o petrec urmarind in actiune o tipa care, desi poate a trecut pe langa voi la metrou fara sa o remarcati, face fericiti in fiecare zi mii, zeci de mii sau sute de mii de barbati din intreaga lume. O sa va las sa va dezlantuiti in comentarii cu presupuneri in legatura cu munca ei, dar va avertizez ca nu are nimic de-a face cu literele triple. 🙂
*
Al doilea motiv pentru care sunt entuziasmata e ca lucrez la un material foarte misto care a pornit de aici, de pe blog. De fapt, de la unul dintre voi. Si uite asa, dintr-un comentariu semnat “Anonim”, am ajuns la cineva de pe New York Times Best Seller List. Daca nici asta nu e super tare, sa-mi spuneti voi ce e. 🙂
*
In fine, motivul pentru care sunt cel mai entuziasmata este numarul de februarie al revistei Tabu, care a plecat azi la tipar. Stiu ca de cand lucrez acolo, v-am spus in fiecare luna ca numarul respectiv este cel mai bun. 🙂 Acum e cu totul altceva. Avem un cover story care, vorba unui prieten, “o sa rupa” si despre care sunt convinsa ca o sa citit in ziare si o sa auziti la TV.
Ca sa va faceti o idee despre cat de puternic e subiectul, o sa va spun ca singurele persoane care au ascultat inregistrarea interviului au fost colega mea Andreea si cu mine si asta din cauza ca trebuia sa ne documentam pentru el. Dupa care am fost rugate sa stergem emailurile. In curand, insa, o sa puteti sa ascultati si sa vedeti si voi interviul pe site-ul tabu.ro.
Trebuie sa mai aveti rabdare inca cateva zile. Tot ce pot sa va spun pana atunci e ca principalul pictorial si coperta sunt sexy as hell (ar trebui, de fapt, sa vina cu o atentionare pentru pudibonzi si persoanele slabe de inima 🙂 ), ca vom avea ca insert un album lansat in premiera (ce n-a vazut nicio revista glossy din Romania) si ca, pe langa asta, avem cateva articole super speciale si interviuri in exclusivitate. Printre ele se numara unul cu Julianne Moore, despre ultimul ei rol din “The Kids Are All Right” si altul cu Melanie Fiona, primul interviu pe care l-a dat dupa ce a aflat ca fusese nominalizata la Premiile Grammy 2011.
Sincer, nu as vrea sa fiu in pielea concurentei noastre luna viitoare. 😀