Din seria “nu aduce anul ce aduce sedinta foto” :), am aflat ieri ca baietii baiatul de pe Twitter m-a nominalizat pentru prima editie #MissTwitter.
Am incercat eu sa le explic ca pot fi cel mult #MissBlogulMeu la cat de activa sunt pe Twitter in ultima vreme, dar ei nu vor sa auda si pace. Si nu te poti impotrivi fanilor. 🙂

Iata-ma-s, asadar, in cursa catre semifinale. Si, cum ma stiti competitiva din fire, daca tot sunt in cursa, vreau sa ajung la final. Nu in finala, Doamne feri, ca am si eu oglinda acasa 🙂 dar in semifinala tot vreau. Mai ales ca bloggerii din juriu vor pune niste intrebari semifinalistelor si eu mor de curiozitate sa vad ce mi-ar nimeri. Intotdeauna mi-am spus ca daca la Miss Univers ar sari peste partea cu defilarea in costum de baie si rochie de seara si ar ajunge direct la intrebari, as avea sanse serioase la coroana. :)))))

Asa ca, long story short, va invit sa ma votati pana duminica pe blogul lui Auras. Ok, daca se numara si hateri  printre voi, ei pot sa procedeze ca mine si sa le voteze, in schimb, pe Miruna Sfia si Anca Nelersa. 🙂  Daca una dintre astea doua nu castiga, I call blat.
Daca o sa ma numar printre cele 15 semifinaliste, promit sa va povestesc un episod semi-lame despre prima si ultima data cand am participat la un concurs de Miss. E cam ca “Tocuri cui si minte brici” si “Tocuri cui revolutions”, but sweeter. Si e ceva ce n-am mai povestit nimanui. 🙂
Acestea fiind spuse, let the games begin & may the prettiest twitter-er win. 🙂