O sa notez data de azi in calendar. Inca de azi-dimineata, de cand am citit Evenimentul Zilei, simt ca parca ar fi ziua mea.

Ani de regimuri, luni de incruntat in oglinda, zeci de haine S ratate, mii de clipe de regret ca nu ma inscriu in „tiparele“ rigide…toate au disparut printr-un simplu „puf! “.

Si uite-asa, un articol din Evenimentul Zilei de azi arata ca specia mea, femeia-clepsidra, amenintata cu disparitia si gonita din majoritatea locatiilor stapanite de specia femeia-schelet (sau femeia-fibra), are si un mare atu.

„Femeile cu talie de viespe si solduri mari sunt mai inteligente decat cele care au intregul trup tras prin inel sau decat cele care au o forma a trupului care aduce, mai degraba, cu un oval. Aceasta este concluzia unui studiu facut recent de cercetatorii de la Universitatile din Pittsburgh, California si Santa Barbara, releva „The Sunday Times”. In plus, femeile care au corpul in forma de amfora dau nastere unor copii cu un coeficient de inteligenta mult mai ridicat.“

Nu stiu daca articolul a fost scris de cercetatori de sex feminin, poate si ele posesoare ale unor siluete de tip amfora, dar cert este ca exista si o explicatie stiintifica la mijloc. Si, intre noi fie vorba, chiar daca nu ar exista, it makes me damn happy and proud !

Mai jos aveti o dovada a IQ-ului meu ridicat :))

…alaturi de o mostra a capacitatilor cognitive peste medie ale Monicai Bellucci :))