*post for chicks only*

Am de facut o mica marturisire. In adancul sufletului meu am stiut mereu, dar am evitat sa recunosc fata de mine insami. Dar azi, I’m getting out of the closet. Sunt o blonda. Deep deep down inside, sunt o blonda, si inca una din aia platinata. Exact cum zicea Scarlett: “mai bine moarta decat ne-blonda”.

Si, pe langa faptul ca sunt o blonda, mai sunt si o blonda ca aia de la Drept. Mor dupa accesorii mici si roz, imi plac chihuahua de-mi vine sa-mi cumpar unu si sa-l car dupa mine pana-si da duhul si vreau din suflet un pufulet pentru telefon. Cred ca mi-ar intregi viata si ar face-o mai frumoasa.

Si shhh! sa nu ma spuneti la nimeni, dar mi-am cumparat ieri un set de oje OPI pe care cred ca mi-am dat bursa pe un semestru intreg, dar, ah….ce incantare! Stiu din surse sigure ca OPI are rezistenta mai mare ca Chanel-ul, si de 10.000 de ori mai mare ca L’Oreal-ul. Si ah, the neon pinks are to die for ! Si mi-am mai luat noua mascara de la Avon, aia cu periuta flexibila si, fetelor, e o minunatie! Am considerat intotdeauna Avon-ul o marca pentru mamici intr-un permanent concediu de maternitate si pentru vanzatoare de lozuri la plic, dar regret amarnic. Noua mascara e impecabila. Am niste gene de parca n-ar fi ale mele: lungi, curbate, nelipite. Luati-va cat mai sunt, mie imi bate Lancome-ul Virtuose la fundul gol. Si nici n-am dat o roaba de bani pe el.

Gata, nu va mai retin cu micile mele nebunii roz si pufoase, trebuie sa ajung la un Halloween Party. M-am hotarat si eu (ca ametita ce sunt) in ultimul moment ca vreau sa merg si, bineinteles, nu am costumatie. Asa ca am decis sa ma imbrac in negru din cap pana in picioare si sa ma dau drept semnul exclamarii. Si daca ma trezesc prea cocosata, imi reconsider « costumatia » si ma dau drept o virgula. Stiu precis ca o sa fac ravagii.