Mai sunt 19 zile pana la Festivitatea de Absolvire a FJSC. Stiti voi, chestia aia cu robe, togi, discursuri lacrimogene si multe fotografii. 🙂

Ma gandeam amuzata ca am lacrimat de emotie anul trecut doar vazand pozele de la Festivitate, desi nu cunoasteam pe nimeni dintre cei prezenti. (But then again, cei care au pus pozele pe site au fost absolut evil si au ales ca fond muzical Jim Croce, “Time in a Bottle”. Cum sa nu te sensibilizeze?!)

Pe 3 iunie o sa am un bax de Kleenex la mine si o sa ma asigur ca mascara e waterproof, pentru ca ma astept sa devin really cheesy. Adica c’mon, m-a pufnit plansul la Banchetul dintr-a XII-a cand au pus “The Winner Takes It All” (care trebuie sa fie un imn al cheesiness-ului), si n-o sa ma pufneasca acum?

In aceeasi ordine de idei, mai sunt 21 de zile pana la Balul de Absolvire, care va avea loc la Palatul Bragadiru (care are o sala de bal foarte draguta and classy, vedeti si voi aici).

I can hardly wait sa trec prin toata nebunia aia cu ore intregi de cumparaturi pentru rochia si pantofii perfecti, cu atmosfera de basm, cu fete imbracate ca niste printese, cu baieti stangaci in costumele lor impecabile, cu profesori care uita pentru o noapte de functia lor si se simt bine alaturi de (fostii lor) studenti…

Se spune ca inceputurile sunt grele si sfarsiturile triste. Eu cred ca sfarsiturile sunt cele mai grele.