Fetelor, nu-mi spuneti ca you didn’t see this coming. Eu am vazut-o dar am preferat sa inchid ochii. De-acum insa, lucrurile sunt oficiale.

Pe Wills l-a mancat genunchiul luna trecuta, s-a pus pe el, a spus mumbo-jumbo, Kate a sarit cu “Yes! Yes! Yes” si alea iacta est. (Vorba aia, sa tot fie vreo 7 ani de cand asteapt momentul respectiv. Stiati ca britanicii au botezat-o “Watie Katie” din acest motiv? Raii! 🙂 )

Ei bine, primul lucru pe care l-am facut dupa ce am aflat vestea logodnei oficiale a fost sa-mi anunt prietenele pe Facebook. Asta pe principiul “impreuna suntem mai puternici”. Mai jos aveti un fragment relevant pentru modul in care fetele fac fata durerii, gasesc resurse interioare sa rade in aceste clipe grele si isi fac chiar si planuri de viitor (a se citi “trec la stalkuirea altor capete incoronate, inca available” 🙂 ).

Despre cum am ajuns ca de la intristarea pricinuita de vestea insuratorii lui William sa sarbatorim vineri cu Cosmopolitans faptul ca eu sunt inca in viata, mai jos. :)) )

Brusc, ziua de azi e parca mai frumoasa! Poate ca se insoara William, dar, la naiba, eu cel putin sunt inca in viata. :)))