1. Mi s-a spart o teava la baie si instalatorul are multe alte „lucrari” pe rol si mi-a sugerat ca in zilele urmatoare sa am muuuulte carpe la indemana
  2. Mama vine in vizita cu o prietena si ma dor mainile de la frecat, spalat, sters, lustruit, clatit, inmuiat, maturat, scuturat. M-am intrebat la un moment-dat daca nu mi-ar fi mai usor sa-mi iau un aragaz nou decat sa-l curat pe asta (God knows ca daca as avea fondurile necesare in seara asta, n-as sta pe ganduri)
  3. Trebuie sa trimit dosarul pentru master si nebunii aia vor sa stie totul, de la ce parere aveam despre Gummie Baren cand eram mica pana la cum o sa schimb eu fata lumii, trecand prin numarul de la pantoful stang al matusii si cate absente aveam in liceu. Ai zice ca ma pregatesc sa intru in randurile NASA si nu la un nenorocit de colegiu
  4. Administratorul nu e niciodata acasa cand il caut si mama lui semi-senila ma confunda cu nepoata ei de la ASE
  5. Cineva m-a mintit cu nerusinare si s-a folosit de numele meu fara acordul meu, bineinteles, motiv pentru care trebuie sa ma concentrez sa urasc in continuare acea persoana. Nu de alta, dar memoria mea vindicativa e doar cu doua faze: azi si maine si azi, maine si poimaine.
  6. Nu am inca tema de licenta si nici nu imi doresc
  7. Nu mai am talaj special pentru Minny, motiv pentru care i-am cumparat rumegus ordinar, in care ii place sa plonjeze, sa faca piruete sau sa se scarpine puternic, iar eu abia am scuturat covorul (vezi punctul 2)
  8. Pentru toate motivele de mai sus, si multe altele nerostite, nu mai am chef sa fac nimic. As zace si as manca Snickers pana m-as face rotunda, de ar veni PRO TV-ul sa faca o editie speciala, si atunci probabil nesim-ticalosul de administrator ar veni si el, de curiozitate (vezi punctul 4). But that’s just a wild thought. Or is it?